JUDO KLUB SLAVONAC – Ivona Švajda “zlatna” u Samoboru

Datum objave: 16. 2. 2020. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judaši judo kluba Slavonac sudjelovali su 15. veljače na turniru Profectus Cup u organizaciji judo kluba Profectus Samobor na kojemu je bilo 275 judaša iz 38 klubova. Judo klub Slavonac sudjelovao je na turniru sa 7 judaša od kojih je nekima ovo bio prvi turnir. Zlatnu medalju osvojila je Ivona Švajda, koja je i dan prije bila prva u svojoj kategoriji na državnom prvenstvu.

Srebro je osvojio Bruno Bluha, koji je izgubio u finalu nakon gotovo izjednačene borbe. Brončane medalje su osvojili Matej Kukić i Vinko Šapina koji su također sudjelovali i na državnom prvenstvu i tamo zauzeli odlična treća mjesta u svojim kategorijama.

Na turniru su sudjelovali i Tena Trtanj, te po prvi puta Filip Kovačević i Vedran Husar (koji je došao do borbe za brončanu medalju). Judaše su na turnir pratili trener Robert Garc i Ivan Kovačević, tata najmlađeg judaša.

“Svim judašima koji su svoja znanja i vještine pokazali kroz protekla 3 dana iskrene čestitke, a novi izazovi ih čekaju već sljedeći vikend,” naglasio je trener Robert Garc.

TEKST: S. P./ R. G. FOTO: Robert Garc

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn