JUDO KLUB SLAVONAC – Devet medalja s međunarodnog turnira

Datum objave: 15. 8. 2021. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judo klub Slavonac nastupio je 14. kolovoza s 9 judaša na međunarodnom judo turniru „Mala Evropa“ u Prnjavoru te su se okitili sa 9 medalja. Na turniru je sudjelovalo preko 400 natjecatelja iz 8 država (Slovenija, Bugarska, Rumunjska, Moldavija, Crna Gora, Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

“Prije svega bilježimo odlične borbe Lane Knaus i Mateja Kukića. Lana Knaus je osvojila zlatnu medalju i proglašena je najboljom natjecateljicom u svom uzrastu dok je u većem uzrastu osvojila brončanu medalju. Matej Kukić također osvaja zlatnu medalju u svom uzrastu, a u starijem uzrastu osvaja srebro,” ističe trener Robert Garc.

Srebrnim medalja okitili su se Tena Trtanj, Ivona Švajda i Leon Matošić. Brončane medalje osvojili su Elizabeta Šimić i Filip Matošić. Do medalje nažalost nisu došli Marko Marjanović i Marin Knaus. “Možemo biti jako zadovoljni ostvarenim borbama, iz turnira u turnir dižemo formu i na najbolji mogući način dajemo do znanja da se ove godine imamo pravo nadati medaljama na državnom prvenstvu,” zaključio je trener Garc.

TEKST: S. P.           FOTO: JK Slavonac

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn