JUDO KLUB JIGORO – Tri medalje iz Slovenije

Datum objave: 13. 3. 2022. | Kategorija: Sport

KUTJEVO – Judo klub „JIGORO” nastupio je na međunarodnom natjecanju u Sloveniji održanom 12. ožujka u Murskoj Soboti. Na natjecanju je nastupilo 220 natjecatelja iz 35 klubova iz Slovenije, Italije i Hrvatske. Hrvatsku su predstavljala samo 3 kluba, dva iz Zagreba i kutjevački JIGORO čije su se predstavnice vratile ovjenčane medaljama.

Ivona Bošnjak je svoju dominaciju potvrdila i izvan granica Hrvatske te se opet vratila kući sa zlatnom medaljom.Ela Mijoković ovaj put se vratila sa srebrnom medaljom oko vrata i jedini poraz koji je doživjela je upravo od Ivone, s obzirom da su bile u istoj starosnoj i težinskoj kategoriji.

Ela Škopec nije uspjela nastupiti u svojoj kategoriji pa je prešla u višu težinsku kategoriju i tamo se uspješno snašla osvojivši brončanu medalju.

„ Jako smo zadovoljni s nastupom naših djevojčica. Odradile su dobre borbe, konkurencija je bila jaka, i mislim da u ovim okolnostima, kad o tri predstavnice, dvije budu u istoj kategoriji a treća ode u višu težinsku kategoriju, zaista nismo mogli bolje.” naglasio je trener Hrvoje Prevolšek.

TEKST: S. P.            FOTO: JK Jigoro

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn