JUDO KLUB JIGORO – Na svjetskoj sceni u najboljem izdanju

Datum objave: 10. 11. 2019. | Kategorija: Sport

KUTJEVO/ ČAGLIN – Izabrana ekipa od 7 Jigoro natjecatelja sudjelovala je ovog vikenda u Mostaru na svjetski kup pod nazivom „Borsa Open 2019.”. U konkurenciji preko 1200 natjecatelja iz preko 30 država iz cijelog svijeta, kutjevačko-čaglinski judaši izborili su čak 4 finala! Druga ekipa za vikend je nastupila na 20.međunarodnom judo turniru u Jastrebarskom pod nazivom „Jaska 2019.” gdje su osvojili jedno zlato, jedno srebro i dvije bronce.

Judaši Judo kluba Jigoro postigli su daleko najveći uspjeh do sada i na svjetskoj sceni se predstavili u najboljem izdanju. Ovog vikenda, izabrana ekipa od 7 natjecatelja sudjelovala je u Mostaru na svjetski kup pod nazivom „Borsa Open 2019.”. U konkurenciji preko 1200 natjecatelja iz preko 30 država iz cijelog svijeta, naši judaši izborili su čak 4 finala! Ivona Bošnja i Ela Mijoković osvojile su zlato u svojoj kategoriji, dok su Ivona Švajda i Ela Škopec osvojile srebro. “Ogroman uspjeh  i veliko priznanje za jedan tako mali klub iz Kutjeva i Čaglina da na svjetskoj sceni ostvare takav uspjeh,” naglasio je trener Hrvoje Prevolšek.

Druga ekipa za vikend je nastupila na 20.međunarodnom judo turniru u Jastrebarskom pod nazivom „Jaska 2019.”. U konkurenciji od 550 natjecatelja iz 38 klubova iz 5 europskih zemalja, naša ekipa osvojila je jedno zlato, jedno srebro i dvije bronce. Ukupno je nastupilo 7 naših natjecatelja. Zlato je osvojila Tena Trtanj, srebro je osvojio Luka Uršić, dok su se brončanom medaljom okitili Dorijan Benčić te Filip Matošić. “Naši rezultati dokazuju da se sa djecom radi kvalitetno, da smo ozbiljni u svom naumu, imamo mladu ekipu i veliki uspjesi su tek pred nama!” zaključio je trener Prevolšek.

TEKST: S. P.      FOTO: JK Jigoro

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn