JUDO KLUB JIGORO – Jigoro uspješan u Prnjavoru

Datum objave: 20. 8. 2023. | Kategorija: Sport

KUTJEVO – Judo klub Jigoro nastupio je na međunarodnom judo natjecanju “Mala Europa” u Prnjavoru.Jigoro su predstavljale tri natjecateljice koje su osvojile četiri medalje, jedno zlato i tri srebra.

Na natjecanju je prisustvovalo preko 400 natjecatelja iz 10 država. Predstavnici našeg kluba u Prnjavoru su proveli 5 dana, četiri dana su bile pripreme gdje su kvalitetno dva puta na dan trenirali sa djecom iz drugih država, dok je zadnji dan bio rezerviran za natjecanje.

Jigoro je nastupio sa tri natjecateljice i osvojili četiri medalje, jedno zlato i tri srebra.Veronika Grbeš osvojila je zlatnu medalju u svojoj kategoriji te srebrnu medalju u starijem uzrastu.Rea Kir i Lucija Marijanović osvojile su srebrnu medalju u svojoj kategoriji.Ekipu na natjecanju je vodila trenerica Ivana Grbeš, uz moralnu pratnju Reine mame Marine.

Zadovoljstvo uspjehom izrazio je predsjednik kluba Hrvoje Prevolšek.„S obzirom da dugo nismo trenirali, s tri natjecatelja biti četiri puta u finalu na tako jakom natjecanju, je zaista veliki uspjeh i pokazatelj da se sa djecom radi kvalitetno i da su djeca spremna unatoč ne treniranju. Odradili su tih par treninga na pripremama i to im je bilo dovoljno da pokažu svoje znanje. Prelijepo proveden tjedan, fantastičan uspjeh i jedva čekamo nastavak sezone i odlazak na mnogobrojna međunarodna natjecanja. Čestitamo i trenerici Ivani za sav trud, žrtvu i volju koju je pokazala sve ove dane.”

TEKST: S. P.                     FOTO: JK Jigoro

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn