JUDO KLUB JIGORO – Izvrstan nastup u Novoj Gorici

Datum objave: 28. 3. 2022. | Kategorija: Sport

KUTJEVO – Nema odmora za kutjevačke predstavnice na judo sceni. Klub JIGORO jučer je nastupio na međunarodnom judo natjecanju u Sloveniji, na talijansko-slovenskoj granici u gradu Nova Gorica. U konkurenciji 440 natjecatelja iz 33 kluba, Ivona, Ela i Ela predstavljale su klub, Kutjevo i  Hrvatsku.

Ivona Bošnjak osvojila je srebro. S dvije pobjede ušla je u finale gdje ju je dočekala puno spremnija Slovenka. Ivona nije imala puno šanse protiv nje i zasluženo je osvojila srebro.U istoj kategoriji Ela Mijoković s dva poraza ostala je bez plasmana. Ela Škopec s tri pobjede i jednim porazom osvojila je brončanu medalju.

” Zadovoljni smo nastupom naših predstavnica. Moramo uzeti u obzir da smo putovali preko 5 sati, da su cure iz auta izašle odmah na borilište, da se je i sat mijenjao, da je možda došlo malo i do zamora materijala, da curama nije baš bio super dan za borbe, da se je Ela Škopec dvije borbe ( koje je pobijedila ) borila s razbijenim nosom. Kad sve to uzmemo u obzir, moramo biti zadovoljni. Za tjedan dana smo u Svetoj Nedelji.„ naglasio je trener Hrvoje Prevolšek.

TEKST: S. P.          FOTO: JK Jigoro

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn