JK SLAVONAC – Sportski vikend u Slovačkoj

Datum objave: 07. 5. 2023. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judašice i judaši judo kluba Slavonac ovog vikenda sudjeluju u Slovačkoj na turniru “International Grand prix Rimavska Sobota” za uzraste od U10 do U16 koji je okupio 785 natjecatelja iz 57 klubova i 10 zemalja.

Borbe su se odvijale na 8 borilišta uz odličnu organizaciju i vodstvo domaćina. Prvi na borilište izlaze Bruno Bluha i Filip Šutić u istoj kategoriji koja je brojila 33 natjecatelja, obojica upisuju po 2 pobjede i 2 poraza, ali u ovako velikoj konkurenciji to im nije bilo dovoljno za zauzimanje plasmana.

Nakon njih u borbe kreće Iva Čančar koja niže 3 pobjede za redom te dolazi do finala u kojemu gubi i osvaja odlično srebro. Nemanja Đukić je odlično započeo svoje borbe na turniru i nakon 3 pobjede i 2 poraza u konkurenciji od 26 natjecatelja zauzima odlično 7. mjesto. U uzrastu do 14 godina borila se Ivona Švajda koja nakon 2 pobjede i 1 poraza osvaja broncu. Nakon nje istovremeno na tatami izlaze Lana Knaus i Tena Trtanj, te obje zauzimaju 5. mjesto, Lana upisuje 2 pobjede i 2 poraza, dok Tena 1 pobjedu i 2 poraza.

Judaši će još 7. svibnja odraditi zajednički trening s ostalim natjecateljima, pod vodstvom poznatih judaša iz Slovačke i Mađarske. Rezultati možda nisu onakvi kakve su naši borci očekivali, ali boriti se na turniru koji okuplja veliki broj odličnih boraca je za njih jedno veliko iskustvo i nadamo se kako ćemo imati priliku nastupati na još takvih turnira, naglasili su iz JK Slavonac.

TEKST: S. P.                 FOTO: JK Slavonac

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn