JK SLAVONAC ODRŽAO GODIŠNJU SKUPŠTINU – Dodijeljena priznanja najuspješnijima

Datum objave: 26. 2. 2024. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Dana 24.2.2024. u prostorijama sale Lukas u Čaglinu održana je godišnja skupština judo kluba Slavonac na kojoj je prisustvovalo oko 230 ljudi. Predstavljeni su rezultati na međunarodnim i državnim natjecanjima, a dodijeljeni su i pehari najuspješnijim judašicama i judašima.

Pozdravnu riječ gostima, uputio je predsjednik judo kluba Slavonac Robert Garc te se zahvalio svim sponzorima kluba kao i roditeljima judaša koji marljivo rade i podupiru mlade judaše. Pozdravnu riječ uputio je i načelnik opčine Čaglin gospodin Dalibor Bardač koji godinama podupire rad kluba.
“Na skupštini iščitani su i rezultati u 2023. a brojke su i više nego impresivne. Sudjelovali smo na 22 međunarodna turnira u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Slovačkoj na kojima je osvojeno čak 115 medalja, od čega je 36 zlatnih, 28 srebrnih i 51 brončana medalja. Osim toga, nastupili smo i na 2 državna natjecanja na kojem su osvojene čak 3 državne medalje. U uzrastu do 14 godina Ella Lukas i Ivona Švajda osvojile su brončane medalje a u uzrastu do 16 godina Lana Knaus osvojila je zlatnu medalju.” izvijestio je Garc. Na skupštini su dodijeljeni pehari za najuspješnije judašice i judaše kao i diplome za položene KYU pojase.

TEKST: S. P.               FOTO: JK Slavonac

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn