JK SLAVONAC ČAGLIN – Pet medalja iz Pančeva

Datum objave: 10. 9. 2023. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judo klub Slavonac sudjelovao je u Pančevu na međunarodnom turniru “Tamiš 2023 tropxy” sa šest natjecatelja koji su osvojili dva srebra i tri brončane medalje.

U organizaciji judo kluba Tamiš, u Pančevu 9. rujna održan je jak međunarodni turnir pod nazivom „ Tamiš 2023 trophy“ na kojemu se okupilo 596 natjecatelja iz 66 klubova, koji su predstavljali 9 država. Borbe su se odvijale na 5 borilišta. Judo klub Slavonac predstavljalo je 6 natjecatelja.

Na borilište su prvo izašli borci u uzrastu do 10 godina, Bruno Bluha i Ema Blagojević. Oboje nakon odlično odrađenih borbi osvajaju brončane medalje. Nakon njih na red je došao uzrast do 12 godina u kojemu smo imali 3 judaša. Nemanja Đukić u jakoj konkurenciji od 19 judaša ovaj put ostaje bez plasmana, Iva Čančar osvaja brončanu medalju i Ivona Švajda porazom u finalnoj borbi osvaja srebro. U uzrastu do 14 godina borila se Lana Knaus koja također nakon poraza u finalu osvaja srebrnu medalju.

“Čestitke svim judašima na njihovoj borbenosti i uloženom trudu, jer vjerujte nije lako ustati u ranim jutarnjim satima te ostati na nogama do kasnih večernjih, te što su cijelo vrijeme bili jedni uz druge za vrijeme borbi. Nastavljamo dalje s treninzima jer judaše već sljedeći vikend čeka turnir u Bosni i Hercegovini.” ističu iz JK Slavonac.

TEKST: S. P.                        FOTO: JK Slavonac

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn