JK SLAVONAC ČAGLIN – Izvrstan rezultat u Pisarovini

Datum objave: 01. 5. 2022. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – U organizaciji judo kluba Pisarovina, u Pisarovini je održan jak turnir pod nazivom „Memorijal Damir Milatović“. Judo klub Slavonac predstavljalo je 14 natjecatelja.

U uzrastu do 10 godina nastupili su Antun Petrović (-27 kg) i Filip Šutić (-30 kg). Antun je nakon četiri pobjede, među 18 natjecatelja, osvojio zlatnu medalju. Filip je nakon 4 pobjede i poraza u polufinalu došao do brončane medalje. U uzrastu do 12 godina borili su se Ivano Bošnjak, Iva Čančar, Ella Lukas i Ivona Švajda. Ivano Bošnjak je, među 18 natjecatelja, u kategoriji do 42 kg nakon 3 pobjede i 2 poraza završio na 5. mjestu.

U kategoriji do 28kg Iva Čančar je osvojila zlatnu medalju nakon odlične 3 borbe. Ella Lukas i Ivona Švajda su se ponovno borile u kategoriji do 36 kg koja je imala ukupno 12 borkinja. Ella je nakon 2 pobjede i 2 poraza zauzela 5. mjesto u ukupnom poretku, dok je Ivona nakon 3 pobjede osvojila zlato, te je proglašena najboljom natjecateljicom u uzrastu do 12 godina. U uzrastu do 14 godina predstavljali su nas Lana Knaus, Filip Matošić, David Petrović, Ivona Švajda (dvostruki start) i Ema Trtanj. Lana Knaus je s tri pobjede osvojila zlatnu medalju. Filip Matošić je u prvoj borbi upisao poraz te je nažalost ovaj put ostao bez plasmana. David Petrović je nakon dva poraza završio na 7. mjestu. Ema Trtanj je s upisanom pobjedom i dva poraza također današnje natjecanje završila na 7. mjestu. Ivona Švajda se okušala i u starijem uzrastu, završila je na 3. mjestu nakon tri poraza. U kategoriji do 16 godina predstavljali su nas Goran Miloš, Lana Knaus (dvostruki start), Domagoj Knežević, Matej Kukić i Tena Trtanj. Goran Miloš i Matej Kukić su upisali svaki po 3 pobjede i tako osvojili zlatne medalje, dok su Domagoj Knežević i Lana Knaus (koja se također okušala u starijem uzrastu) svatko s jednom pobjedom i porazom osvojili srebrne medalje. Tena Trtanj si je s dvije pobjede osigurala zlatnu medalju te je uz to proglašena najboljom natjecateljicom u svom uzrastu.


“Čestitke svim judašima na njihovoj borbenosti i uloženom trudu. Naši judaši su današnji dan okrunili i sa zasluženim 2. mjestom u ekipnom poretku. Rezultat s turnira je pokazatelj dobrog rada djece i trenera, samo neka nastave istim tempom i žarom. Cjelodnevna podrška na turniru su bili tate Roman Knaus i Tomislav Trtanj. Veselimo se sljedećim turnirima i državnom prvenstvu za uzrast do 14 godina koji nas uskoro očekuje.” poručili su iz kluba.

IZVOR: JK SLAVONAC

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn