JK JIGORO – Kir najbolja u Pisarovini

Datum objave: 30. 4. 2023. | Kategorija: Sport

KUTJEVO – Na jučerašnjem jakom međunarodnom judo natjecanju u Pisarovini, nastupio je judo klub Jigoro sa 8 natjecatelja i kući su ponijeli dva zlata, srebro, tri brončane medalje i priznanje za najuspješniju natjecateljicu u skupini djevojčica do 10 godina koje je osvojila Rea Kir.

Na natjecanju je nastupilo 440 natjecatelja iz 32 kluba.Veronika Grbeš je i ovaj put potvrdila svoju dominaciju i sa 4 fantastične pobjede osvojila zlatnu medalju. Rea Kir je jučer imala svoj dan, „odlučila” je biti najbolja i nitko joj nije bio ravan. Osvojila je zlatnu medalju u svojoj kategoriji i proglašena je najboljom natjecateljicom u uzrastu djevojčica do 10 godina. Nastupila je i u starijoj uzrasnoj skupini gdje je zauzela izvrsno treće mjesto.

Srebrnu medalju, ali zlatnog sjaja osvojila je Ela Nijemčević izgubivši u finalnoj borbi od kolegice Ree Kir. Brončanu medalju, lavovskim borbama kroz repasaž osvojili su Arthas Voštog i Mato Ivčetić. Gabrijel Kajan ovaj put ostao je bez medalje izgubivši u borbi za brončanu medalju te zauzeo peto mjesto. Maksimilian Voštog je zauzeo sedmo mjesto dok je Lucija Marijanović zauzela tek deveto mjesto.

TEKST: S. P.          FOTO: JK Jigoro

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn