JIGORO USPJEŠAN U ZAGREBU – Grbeš i dalje nepobjediva

Datum objave: 01. 10. 2023. | Kategorija: Sport

KUTJEVO – Na jučerašnjem međunarodnom judo natjecanju pod nazivom „Black belt” održanom u Zagrebu nastupilo je preko 600 natjecatelja iz ukupno 47 klubova. Boje kluba Jigoro branilo je 7 natjecatelja koji su osvojili 3 zlata, 3 srebra i 3 brončane medalje.

Fantastična i nepobjediva Veronika Grbeš i ovaj put je osvojila 2 zlata, u svojoj i u starijoj skupini, i proglašena je najboljom natjecateljicom na turniru u svom uzrastu. “Naša Oka, kako joj tepamo, do sada je osvojila 33 medalje od čega je 27 zlatnih medalja. Podatak koji zvuči nevjerojatan, ali je istinit.” naglasio je trener Hrvoje Prevolšek. Zlatnu medalju osvojila je i Rea Kir koja je fantastičnim borbama i ovaj put ostala nepobjediva.

Manjak sportske sreće i iskustva u finalnoj borbi imali su Lucija Marijanović, Mato Ivčetić i Leo Ećimović u svom uzrastu. Brončanu medalju osvojili su Leo Ećimović ali ovaj put u starijoj uzrasnoj skupini,Ela Nijemčević i Arthas Voštog. Uz minimalni poraz su kroz repasaž uspjeli doći do borbe za medalju i pokazali da su svakako i oni kandidati za medalju. “Jesenski dio natjecateljske sezone smo otvorili i više nego odlično, do kraja godine nas čeka još puno međunarodnih natjecanja u Hrvatskoj ali i izvan nje, prvi po rasporedu je već idući vikend u Velikoj Gorici.”rekao je trener Hrvoje Prevolšek.

TEKST: S. P.                 FOTO: JK Jigoro

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn