JEDINSTVENI ADVENT U ZLATNOJ SLAVONIJI: Paljenjem 200 tisuća lampica otvorena Ninina čarobna Shhhuma

Datum objave: 08. 12. 2022. | Kategorija: Promo

Advent smješten u zimskoj idili Parka prirode Papuk u Velikoj donosi dašak čarolije. Lampioni i adventske lampice svečano upaljene na blagdan svetog Nikole obasjale su Nininu čarobnu Shhhumu, najveći advent u Slavoniji.

Ovaj advent, na pomalo neobičnoj lokaciji, u prostoru Aquaparka Shhhuma, prije dvije godine osmislila je mlada i ambiciozna vlasnica tog predivnog objekta u želji da stvori nešto posebno. Nikolina, Nina, po kojoj je advent i dobio ime, svoju viziju nikada nije uspjela provesti do kraja, no prema njezinim zamislima advent se organizira kao doprinos ideji zajedništva i suradnje ove prelijepe kontinentalne destinacije.

Drugu godinu za redom, simbolično na blagdan svetog Nikole, otvorena je Ninina čarobna Shhhuma ukrašena s više od 200 tisuća lampica, s proširenom izdvojenom dječjom zonom zabave gdje se najmlađi svaki dan mogu družiti s Djedom Mrazom, s klizalištem od preko 240 m2, dječjom gastro kućicom i animacijama uz predbilježbu na agenciju koja samo priprema vrhunski provod za djecu. Pri uređenju vodilo se računa o svakom detalju koji priča priču o slatkom čarobnom svijetu u dječjoj zoni okruženoj prekrasnom šumom Papuka gdje svaka lampica posebno dolazi do izražaja.

„Ovaj advent rađen je s ljubavi i stavljen je poseban naglasak na obitelj i zajednička druženja. Želimo da svi koji ga posjete svoje najljepše uspomene ovih blagdana stvore upravo kod nas. Uz vrhunsku glazbu, mnogobrojne nastupe poznatih glazbenika i grupa iz hrvatske i regije , finu hranu, domaće vino, te zaista predivan ambijent, sigurni smo da će svi osjetiti blagdansku čaroliju“, rekla je Tihana Šutalo iz Aquaparka Shhhuma. Gosti ovog čarobnog adventa moći će kušati izvorne okuse i delicije Zlatne Slavonije i područja TZ Zlatnog Papuka, domaće proizvode lokalnih proizvođača, vrhunska vina i džinove. U adventskim kućicama lokalni proizvođači i ugostitelji pripremaju domaće suhomesnate delicije i druge blagdanske specijalitete po tradicionalnim receptima te slastice s medom i pekmezima OPG-ova Zlatne Slavonije.

„Prosinac je izvrsna prilika za sve posjetitelje da upoznaju naše područje u ovo, najljepše doba godine. Požeško-slavonska županija pod brendom Zlatna Slavonija….doživi, gradi destinaciju cjelogodišnjeg turizma kroz pet glavnih turističkih proizvoda među kojima su neizostavno eno i gastro turizam. Drago nam je da proizvođači i ugostitelji prepoznaju sve pozitivne inicijative, te da u ovakvim velikim događanjima koja diferenciraju destinaciju imaju svoju izraženu ulogu“ rekla je Maja Jakobović, direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije. „Kroz ovaj advent, ali i druge aktivnosti, želimo istaknuti ljude ovog kraja koji svojom predanošću doprinose iskustvu naše destinacije u kojoj se tijekom godine mijenja vizura i upravo zbog tih promjena u prirodi, kojima se mi prilagođavamo ponudom, naša destinacija bilježi posjećenost tijekom cijele godine. Upravo zato želimo istaknuti usmjerenost na održiv razvoj turizma”, rekao je Tomislav Galić, direktor Turističke zajednice Zlatni Papuk.

Drugu godinu za redom Ninina čarobna Shhhuma podigla je ljestvicu impresivnim uređenjem, proširenjem i vrlo bogatim programom. Mnogobrojni gosti ovog čarobnog adventa posvjedočit će o posebnoj priči i prekrasnoj emociji koju budi.

Program Ninine čarobne Shhhume:www.shhhuma.com
Više informacija na: www.visitslavonia.hr i www.zlatni-papuk.hr

IZVOR:visitslavonia.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn