IZ TRENERSKIH U NATJECATELJSKE VODE – Robert Međugorac ekipno treći u Hrvatskoj u praktičnom streljaštvu

Datum objave: 27. 9. 2021. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Na streljani Cerić pokraj Vinkovaca ovog vikenda održano je otvoreno prvenstvo Hrvatske u praktičnom streljaštvu (IPSC).U najbrojnijoj kategoriji, produkcija, među 98 natjecatelja nastupili su i Požežani Luka Obradović i Robert Međugorac, članovi UPS Pampas iz Osijeka. Kao dio tima UPS Pampas 1, Robert Međugorac je osvojio ekipno 3 mjesto u Hrvatskoj.

Organizatori KPS Strijelac Vinkovci i Hrvatski savez praktičnog streljaštva (HSPS) okupili su oko 150 natjecatelja iz više država (Slovenija, Mađarska, Srbija, BiH, Švicarska i Hrvatska). U najbrojnijoj kategoriji, produkcija, među 98 natjecatelja nastupili su i Požežani Luka Obradović i Robert Međugorac, članovi UPS Pampas iz Osijeka. Kao dio tima UPS Pampas 1, Robert Međugorac je osvojio ekipno 3 mjesto u Hrvatskoj.

„Ovaj dinamičan i zanimljiv sport vratio me iz trenerskih u natjecateljske vode. Nekada sam skupljao medalje u bodybuildingu, a sada polako napredujem iz sezone u sezonu i skupljam medalje u praktičnom streljaštvu. Sport je iznimno zahtjevan jer traži odličnu koordinaciju i eksplozivnost. Puno je elemenata u igri i teško je naći pravi spoj brzine i preciznosti. Zahvaljujem se obitelji na podršci, prijatelju Luki s kojim treniram i putujem po natjecanjima i posebno treneru Franji Nađu koji mi je puno pomogao,“ rekao nam je Robert.

TEKST: S.P./R.M                     FOTO: R. M.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn