IVANA KINDL POZIVA – Snimite svoje udomljene ljubimce i sudjelujte u spotu!

Datum objave: 13. 11. 2020. | Kategorija: Scena

ZAGREB/POŽEGA – Naša Požežanka Ivana Kindl objavila je „Božić je i njima“, blagdanski singl posvećen napuštenim psima i mačkama. Novu pjesmu ova iznimna glazbena umjetnica kreirala je s partnerom i suradnikom Alenom Križajem, a svoje pratitelje na društvenim mrežama pozvala je na nesvakidašnju suradnju.

Za „Božić je i njima“ glazbu i tekst potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj, koji je odsvirao klavijature i bas te bio zadužen za snimanje, produkciju i miks, dok Filip Vidović uz miks potpisuje i mastering. Uz njih su sudjelovali i Luka Banić (gitara), Viktor Lipić (klavijature), Jakša Kriletić Jordes (saksofon), Eric Vidović (prateći vokal) i Laura Mjeda (prateći vokal).

Putem društvenih mreža Ivana, koja je ne samo vrhunska glazbenica već i humanitarka koja je svoje srce i dom otvorila napuštenim životinjama, pozvala je svoje pratitelje da joj pošalju videosnimke na kojima su oni zajedno s njihovim udomljenim ljubimcima, jer će upravo će to biti sadržaj korišten za kreiranje nadolazećeg videospota.

“Dragi moji, imam zadatak za vas. Odlučili smo napraviti poseban video za moju novu pjesmu “Božić je i njima”, a kako bismo to ostvarili treba nam i vaša pomoć. Snimite sebe i svoje udomljene mace ili pse i pošaljite mi snimke kako bismo svima koji razmišljaju o udomljenju pokazali koliko nam ljubavi životinje mogu pružiti,” poručila je.

Želite li sudjelovati u Ivaninom spotu za pjesmu „Božić je i njima“, videosnimke Vas i Vaših udomljenih ljubimaca možete poslati na mail bozicjeinjima@gmail.com

TEKST: S. Pok       FOTO: I. Kindl

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn