IN MEMORIAM – Odbojkaški turnir u spomen na Vericu Rebrinu, novinarku i sportašicu

Datum objave: 18. 10. 2017. | Kategorija: Sport

VERICA

POŽEGA – Drugi Memorijalni odbojkaški turnir “Verica Rebrina” u organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege održat će se u nedjelju, 29. listopada 2017. od 14 do 20 sati u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc”.

Verica Rebrina bila je inicijator pokretanja Ženske odbojkaške lige Požega, igračica i voditeljica rekreativne ženske odbojkaške ekipe “Požega”, član uprave Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea od njegovog osnutka i predsjednica Nadzornog odbora tog kluba. Iznenada je preminula 24. srpnja 2015. u 56. godini života na svom radnom mjestu, u prostorijama požeškog radija Soundset Požega.

Na turniru koji se organizira u spomen na poznatu požešku novinarku i veliku sportsku entuzijasticu nastupit će rekreativne ekipe iz Ženske odbojkaške lige Požega i susjednih gradova. Branitelj naslova je ekipa Požege koja je osvojila 1. Veričin turnir održan prošle godine. Do 29. 10. traju i prijave za novo prvenstvo Ženske odbojkaške lige Požega. Prvo kolo sezone 2017./2018. trebalo bi se igrati u nedjelju, 5. studenog 2017.

TEKST: B.M./PŠS     FOTO: PŠS

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn