ICON – Život je tako puno lakši

Datum objave: 20. 10. 2023. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Bilo da ste na kompjuteru, laptopu, mobitelu, tabletu ili kojem drugom informatičko digitalnom “pomagalu”, jedino mjesto koje nudi sve za sve je – ICON, u ulici Matice Hrvatske 4 u Požegi. Adresa je to za znalce i amatere, štrebere, geekove i gamere, poslovne i one manje poslovne ljude, stoga, nema vam druge nego navratiti i uvjeriti se!

Kako osobno koristim računalo još od vremena DOS-a, kada ništa nije bilo “user friendly”, sve sam morao znati sam. Od prilike kao kad imaš automobil i o njemu sve moraš znati (čitaj popraviti :).Na žalost po trgovce, to me čini “groznim” kupcem jer “sve znam” i sve bih najjeftinije a najkvalitetnije, što često baš i ne ide. Ili možda ide?

Jedino u Iconu, gdje sam pronašao pouzdanog partnera s dovoljno živaca i znanja za zadovoljiti i najkompleksnije informatičke potrebe (kojih je, budimo iskreni, u posljednjih 15-ak godina itekako bilo). Uz smirenost i znanje, prilikom svakog posjeta ICONU , čovjek će vam, s puno dobre volje, ovisno o vašem predznanju i potrebama, servirati kraću ili bržu lekciju iz informatike, ali i objasniti što je što, što je bolje i zašto, što u ostalim sličnim servisima nisam primijetio – notu iskrene edukacije.

Jer kompletna i kvalitetna usluga (ona koju želiš s povjerenjem ponovno koristiti) ne znači samo uzeti “pare”, nego imati zadovoljnu mušteriju koja će se vraćati, a to iziskuje angažman i trud. Sad vam je već, siguran sam, potpuno jasno kako ne morate biti ” iz vremena DOS-a” s kompjuterima i ostalim gadgetima na ti, jer dovoljno je doći u ICON i s prodavačem, vlasnikom Zokijem biti “na ti”. Život je tako lakši, a informatički problemi prestaju biti problemi, što vam ostavlja vremena i prostora da se nervirate s nečim drugim ili onim čime se inače nervirate.

Dodajmo ovome i kako u ICON-u nema čega nema, a čak iako nema i to je moguće nabaviti, čak i ako je riječ o bateriji za HP Omen laptop, koje nema u Hrvatskoj, pa je moraš naručiti iz Kine. Sve što zamislite od informatičke, gamerske, uredske i ostale opreme, gadgeta, kablova, adaptera svih vrsta, boja i oblika, laptopa ali i mogućnosti zamjene staro za novo, rabljenih računala, pisača, tinti i tonera, mobitela, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, bluetooth zvučnika, televizora, pa čak i električnih romobila, a tu je, naravno, kao i u svakom shopu koji drži do sebe-servis.Zbog svega toga osobno i toplo preporučujem ICON . Jer, život je tako puno lakši.

TEKST: D. Pok                 FOTO: D. Pok

 

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn