HUMANITARNA MALONOGOMETNA UTAKMICA – Caffe bar Sportivo i Futsal Dinamo odigrali za malu Katarinu

Datum objave: 21. 1. 2018. | Kategorija: Sport

n

POŽEGA -U sportskoj dvorani “Tomislav Pirc”u Požegi sinoć je odigrana malonogometna humanitarna utakmica između ekipe Caffe bara Sportivo i Futsal Dinama. Sav prihod namjenjen je liječenju osmogodišnje Katarine Drakulić iz Zarilca koja boluje od cerebralne paralize i od rođenja je u kolicima.

Utakmica je odigrana pred oko 500 gledatelja, a fer rezultat (3:3) govori kako je to bio pravi malonogometni spektakl. Za  ekipu Caffe bara Sportivo koju je vodio Dejan Marić nastupili su   vratari Siniša Klasić (Autodijelovi Tokić) i Mato Vasić (Coloremajl) te igrači Josip Banožić, Tomislav Žuljević, Luka Rotim, Tomislav Banožić (Autodijelovi Tokić), Miroslav Lujić, Matias Šulc, Mato Marčetić (Požega), Domagoj Kovačević, Ivan Jakešević (Jakšić), Krešimir Vidović (Grabarje), Bruno Golić (Plamen) i Matej Peharda (Osijek Kelme).

Požežani su tako nakon 12 godina ponovno mogli vidjeti jednog hrvatskog malonogometnog prvoligaša u svom gradu, i to jesenskog prvaka 1. HMNL čiji igrači su uz to i aktualni osvajači Kutije šibica.  Ulaznice su bile po 10 kuna, a mogle su se nabaviti i u pretprodaji. Uz to, humanitarnu sportsku manifestaciju podržao je i požeški gradonačelnik Darko Puljašić te  Županijski nogometni savez i nekoliko privrednika, pa se organizatori nadaju kako će se u konačnici za pomoć djevojčici Katarini skupiti oko 10 000 kn.

TEKST: S. P.     FOTO: D.P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn