GRADSKA GLAZBA NOVA GRADIŠKA I PRIJATELJI – Promenadni koncerti u gradskom parku od svibnja do rujna

Datum objave: 28. 5. 2022. | Kategorija: Scena

NOVA GRADIŠKA – Da dobre prakse ne treba mijenjati Gradska glazba Nova Gradiška potvrdit će i narednih mjeseci, brinući o vašem dobrom provodu tijekom vrućih ljetnih večeri. Sve je spremno za još jednu sjajnu sezonu promenadnih koncerata u gradskom parku koja službeno starta u nedjelju 29. svibnja nastupom gostiju iz Novske, sastava Another rock trio. Navratite i osjetite…..Užitak je zajamčen

Nakon što su ih, godinama, u vrijeme subotnje “špice” Novogradiščani sretali na gradskoj šetnici, članovi Gradske glazbe svoje su mjesto, od 2018., pronašli u gradskom parku i s pravom ga više ne daju. Jer, zahvaljujući njima, njihovim promenandnim koncertima, sjajnoj energiji i jednako jakom repertoaru, najljepša je gradska pozornica oživjela.

Bit će tako i narednih mjeseci, jer prava mjuza i vruće ljetne večeri savršen su spoj, a dobre prakse ne treba mijenjati. S tim na umu novogradiški su limenjaci složili i novu sezonu koja službeno starta u nedjelju, 29.svibnja, nastupom sastava Another rock trio iz Novske. Dan kasnije, 30.svibnja, rezerviran je za prvi ovogodišnji promenadni koncert kojim će domaćini, zajedno sa sugrađanima i sve brojnijim gostima grada, proslaviti Dan državnosti.

Uz već spomenute, i Novogradiščanima poznate, drage goste iz Novske, gradska glazba ove će godine u središnji park dovesti i niz drugih uglednih umjetnika poput Bruno Mičetić Quinteta, Valerije Nikolovske, skupina The Morenos i Sing Song Swing, lokalnih vokalistica okupljenih oko imena Aurora, te po prvi put skupinu Small House Brown, Trio Maršrutka, Mirokado jazz ansambl i Gradsku limenu glazbu Željezničar Slavonski Brod.

Uz bogati program koji sve zainteresirane očekuje u parku od kraja svibnja pa sve do rujna, ovogodišnja priča u režiji Gradske glazbe Nova Gradiška bit će pojačana i programskim večerima poput glazbene slušaonice “Sjećanje na Olivera” i Woodstock večeri. Svi zainteresirani na vrijeme će biti upoznati s datumima pojedinačnih zbivanja, a do tada, dovoljno je znati kako će park, zaslugom Gradske glazbe i prijatelja i ovog ljeta biti mjesto najboljeg provoda, stoga, zaboravite more i vidimo se u Novoj Gradiški!

TEKST: S. Tarbuk            FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn