GRAD POŽEGA – Započelo uklanjanje postojeće tribine ŠNK „Slavonija“ u Požegi

Datum objave: 06. 12. 2021. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Snažno nevrijeme praćeno tučom koje je tijekom lipnja pogodilo područje Požeštine uvelike je oštetilo tribinu ŠKN „Slavonija“ u Požegi. Započeli su radovi na uklanjanju, a u planu je izgradnja nove tribine te uređenje nogometnog terena u iznosu od oko 9 milijuna kuna.

U srpnju je obavljen pregled o stanju glavne nosive konstrukcije upravne zgrade s pomoćnim prostorijama i sportskom tribinom temeljem čega je zaključeno da zgrada više nije u uporabnom stanju i bilo je nužno pristupiti njezinu uklanjanju, dok je u idućem financijskom razdoblju planirana izgradnja nove tribine, kao i uređenje nogometnog terena na stadionu NK Slavonija u iznosu od oko 9 milijuna kuna.

Kako bi omogućio neometano djelovanje NK Slavonije, održavanje treninga i utakmica, Grad Požega proveo je postupak nabave kontejnera koji sadrže svlačionice i sanitarni čvor s tuševima. Radove na uklanjaju postojeće tribine obišli su danas gradonačelnik prof.dr.sc. Željko Glavić, pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Andreja Menđel i predsjednik NK Slavonije Tomislav Čabraja.

TEKST: S. P. / Grad Požega            FOTO:pozega.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn