GRAD POŽEGA – Unos podataka za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade gospodarskim subjektima dostupan online

Datum objave: 20. 5. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Gradsko vijeće Grada Požege donijelo je dana 22. travnja Odluku o oslobađanju od plaćanja komunalne naknade za vrijeme trajanja izvanrednih okolnosti uzrokovanih virusom COVID-19.

Kako bi olakšali sugrađanima prijavu podataka za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade Grad je omogućio  dostavu podataka putem online obrasca za prijavu GRAD POŽEGA – FORMA ZA PRIJAVU.

Gospodarski subjekti trebaju unijeti podatke do 15. lipnja 2020. godine. Ukoliko imate problema s prijavom traženih podataka obratiti se Gradu Požegi na mail: pavo.stimac@pozega.hr.

Podsjetimo, gospodarski subjekti koji su obveznici plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi obavljanju poslovne djelatnosti, a koji su obustavili obavljanje poslovne djelatnosti, temeljem Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja (NN, broj: 32/20.), oslobodit će se u potpunosti obveze plaćanja komunalne naknade, za mjesec travanj, svibanj i lipanj 2020. godine.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn