GRAD POŽEGA – Prijem članova Moto kluba Požega Promet

Datum objave: 23. 12. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Gradonačelnik Darko Puljašić primio je članove Moto kluba Požega Promet koji je proglašen najboljim klubom u 2019. godini od strane Hrvatskog motociklističkog saveza.

Hrvatski motociklistički savez na kraju sezone organizirao je dodjelu priznanja najboljim pojedincima, moto timovima i klubovima za osvojena mjesta u ukupnom plasmanu. Domaćin događaja bio je Moto klub Požega Promet koji je također proglašen najboljim klubom u 2019. godini dok je član kluba Matej Jaroš proglašen najboljim vozačem super crossa.

Predstavnicima kluba – predsjedniku Branku Šutalu, tajniku Zlatku Jarošu, višestruko nagrađivanom vozaču Mateju Jarošu te Igoru Majetiću i Antoniju Milobari, članovima Izvršnog odbora, na uspješnoj sportskoj godini prigodnim je riječima čestitao gradonačelnik Puljašić.

“Ostvarili ste fantastičan rezultat u 2019. godini i čestitam vam na njemu. I dalje ćemo biti partneri i surađivati te dati podršku. Požega i Požeština ima tradiciju moto utrka koja se nije prekidala, a upravo 2019. godine pripremili smo se za jedan pravi iskorak gdje smo konačno dobili i moto stazu u vlasništvo. Tamo ćemo zajednički napraviti jedan veliki projekt jer ta staza ima kapacitete da bude prepoznatljiva ne samo u Hrvatskoj već i na europskoj razini. Kada pogledamo rezultate jasno je vidljivo što znači kontinuitet vrsnog upravljanja, a posebno čestitam Mateju Jarošu koji je opet proglašen prvakom jer to je jedan od najboljih načina na koji se promovira i naš grad i županija,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

Na velikoj podršci koju im pruža Grad Požega gradonačelniku su u ime kluba zahvalili predsjednik Branko Šutalo, tajnik Zlatko Jaroš i posebno šampion Matej Jaroš.

TEKST: S. Pok        FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn