GRAD POŽEGA – Obnovljen sportski objekt Nogometnog kluba Croatia u Mihaljevcima

Datum objave: 07. 2. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Nakon što je u kolovozu prošle godine snažno olujno nevrijeme pogodilo naselje Mihaljevce i gotovo uništilo sportski objekt Nogometnog kluba Croatia, zalaganjem njegovih predstavnika i mještana te uz financijsku pomoć Grada Požege prostor je danas obnovljen i vraćen u funkciju. Klub je jučer posjetio i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Ispred Nogometnog kluba “Croatia” okupljene je pozdravio Drago Adžić. “Osim krovišta, kiša je učinila veliku štetu na svim dijelovima objekta, a propao nam je i dio opreme. Posebno se na svemu zahvaljujem Gradu Požegi i gradonačelniku Darku Puljašiću, potom Nogometnog savezu, Požeškom sportskom savezu, Sportskim objektima Požega te mnogim drugima. Osim ovoga što je napravljeno, očekuje nas još puno posla jer nedostaje nam kosilica za travu, treba urediti svlačionice, kuhinju, spremište i sanitarni čvor, urediti teren i napraviti navodnjavanje. Kako bismo barem dio nabrojanog mogli napraviti potrebna nam je pomoć svih vas,” rekao je Adžić.

Grad Požega do sada je za obnovu ovoga sportskog objekta uložio gotovo 200 tisuća kuna.”Drago mi je da smo svi pomogli koliko smo mogli kako bismo ovaj objekt što prije obnovili i vratili u funkciju. Podršku Grada imate i nastavit ćemo zajedno raditi na poboljšanju uvjeta rada kluba,” poručio je gradonačelnik Puljašić.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn