GRAD POŽEGA – Članovi Gimnastičkog društva Sokol na prijemu kod gradonačelnika

Datum objave: 04. 12. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Krajem studenoga održana je završnica Kupa Hrvatske C i B program u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici na kojemu su članovi Gimnastičkog kluba Sokol ostvarili izniman uspjeh. Natjecanje se održalo u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću, a sudjelovalo je preko 400 gimnastičara i gimnastičarki iz cijele Hrvatske. Na njihovom uspjehu odlučio im je čestitati i gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić.

“Glavni cilj nam je izgradnja primjerene dvorane u kojoj ćete moći nastaviti raditi na ostvarivanju izvrsnih rezultata. Vaše medelje i pehari dokaz su vašeg odricanja i rada, ali i predanosti vaših trenera. Nadamo se izgradnji gimnastičke dvorane i trenutno smo u pregovorima. Ponosan sam vas i želim vam puno uspjeha i dalje,”poručio je gradonačelnik Puljašić.

Tonka Pavelić je u seniorskoj konkurenciji prvakinja Hrvatske u C programu dok je Tea Čavec u juniorskoj konkurenciji viceprvakinja Hrvatske u C programu. Ekipa juniorki – B program osvojila je 3. mjesto, Lana Majetić je najbolja pojedinka i osvojila je 8. mjesto pojedinačno. Jedini muški predstavnik Filip Križanac osvojio je 4. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji u B programu Juniori.

“Radi se o klubu koji ima 115 godina dugu tradiciju. Svo to vrijeme ostvarivali smo izvrsne rezultate, a tako nastavljamo i danas. Nažalost, imamo dosta loše uvjete rada koje nadoknađujemo radom, iskustvom i voljom pa možemo reći da je stoga uspjeh naših sportaša i trenera još značajniji. Posebno zahvaljujem vama, gradonačelniče, jer su nam vaša vrata uvijek bila otvorena i ovaj rezultat zato s radošću dijelimo s vama,” rekao je Krešemir Pavelić, predsjednik GD „Sokol“.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn