GRAD PAKRAC – Otvoreni novoizgrađeni teniski tereni

Datum objave: 28. 5. 2018. | Kategorija: Sport

tereni

PAKRACU – U Pakracu su 26. svibnja svečano otvoreni novoizgrađeni teniski tereni. Uz članove udurge”Mali most” iz Pakraca koji su idejni začetnici ovog projekta, svečanosti su nazočili predstavnici Grada te ljubitelji tenisa.

Izgradnja i uređenje dva teniska terena na pakračkom Jugu, pored Gradskog stadiona, akcija je koju su prije 6 godina inicirali upravo članovi udruge „Mali most“.Među prvima se u projekt uključio i Grad Pakrac koji je uložio oko 71.000 kuna u kupovinu materijala te 136 radnih sati bagera, kamiona i djelatnika javnih radova.

aktualnolight_elementi5463slika5

Predsjednik udruge „Mali most“ Sven Zerdin istaknuo je kako osim uloženih sredstava od strane Grada Pakraca, kao i onih koje su prikupili članovi Udruge, velike zasluge za realizaciju ovog projekta imaju poduzetnici i obrtnici koji su prepoznali vrijednost projekta te se uključili donatorski ili sponzorski.  Prvih mjesec dana igranje tenisa na novoizgrađenim terenima bit će besplatno za sve, a nakon toga će se naplaćivati, premda još nije poznato koliko s obzirom na to da se o cijeni tek treba postići dogovor.

TEKST:S.P.  FOTO: compas.com.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn