GODIŠNJI KONCERT BIG BANDA POŽEGA – Autentična glazbena priča bez premca

Datum objave: 25. 3. 2018. | Kategorija: Scena

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Big Band Požega sinoć je u Gradskom kazalištu odradio zanatski i umjetnički večer za pamćenje za svoje sugrađane. Tradicionalni rođendanski koncert požeškog glazbenog čuda u ovogodišnjem, šestom izdanju, ponudio je potpuno svjež i raznolik program pripremljen isključivo za ovu priliku i vrsne goste – baš kako smo od BB-ovaca i navikli.

Kad je u požeškom kazalištu Big Band Požega priča je uvijek ista – scena puna raspoloženih i uigranih glazbenika, gledalište prepuno publike željne beskompromisnog glazbenog užitka. Šest godina je tako, traje ta obostrana iskrena naklonost pa su Požega i sve ono dobro i lijepo što o urbanoj Požegi možemo reći sebi i drugima – nezamislivi bez Zvjezdana Marjanovića i njegove ekipe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ove godine kao gosti su nastupili instrumentalisti Zvonimir Bajević( truba) iz Big Banda HRT i Oliver Ereš (tenor saksofon) iz Big Banda Hrvatske vojske, perkusionisti Robert Mihić, Milan Filić i Mihael Bumba, a uz uvijek izvrsnog Damjana Pirovića, vokalno su priču osnažili Nera Mamić, Dora Vestić i VIS Akvarel, Igor Delač i Goran Bošković iz osječkog Fluentesa, dobitnika Porina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Važno je istaknuti kako su ovaj put isključivo slavonske pjevačke snage. To je u skladu s jednom novom pričom koju radimo, urbanom glazbenom pričom s ovih prostora. Dojam je kako se Slavonija glazbeno budi, pa evo Slavonci su se vratili iz Splita s osam osvojenih Porina, znači možemo mi to, mi koji se nismo odselili – radimo,” rekao je za Slavonski.hr voditelj Big Banda Požega Zvjezdan Marjanović.

After party održan je u kavani Teatro, a ove godine sve koji su poželjeli osjetiti još malo zvjezdane BB čarolije zabavljali su Igor Delač i njegov band Aura te DJ Umbo iz Osijeka koji je vratio na trenutak neka stara vremena zavrtjevši glazbu s vinil-ploča.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn