GLAZBENI SPEKTAKL U ORAHOVICI – Jura Stublić i grupa Film, Drugi način i brojni drugi, na prvom PopcORn ‘n ROCK Festivalu!

Datum objave: 12. 4. 2018. | Kategorija: Scena

?????????????????????

ORAHOVICA –  Lista izvođača prvog izdanja ‘PopcORn ‘n ROCK festivala’, 22. i 23.6.2018. na jezeru u Orahovici, zaista je impresivna i garantira istinski glazbeni spektakl.

Jednog od najpoznatijih kantautora ovih prostora, Juru Stublića i grupu Film ne treba posebno predstavljati, jer godinama žare i pale glazbenom scenom.’Pjevajmo do zore’, ‘Sjećam se prvog poljupca’, ‘Bili cvitak’, ‘Doći ću ti u snovima’, ‘Chicago’ ili ‘Mi nismo sami’, tek su neki od neprolaznih hitova u kojima uživa publika svih generacija.

Još jedni rock veterani, Drugi način, pravi su mamac za sve željne vrhunskog provoda na orahovačkom jezeru. Svoje glazbeno putovanje započeli su davne 1974.. Legendarni Branko Požgajec, i njihovi bezvremenski hitovi ‘Prođe ovaj dan’, ‘Piši mi’, ‘Carstvo samoće’ ili ‘Stari grad’ i danas zvuče fenomenalno.

To su dva od šest, najboljih glazbenih razloga, zašto ne smijete propustiti prvi ‘PopcORn ‘n ROCK festival’, 22. i 23.6.2018. na orahovačkom jezeru. Uz Juru Stublića i grupu Film, te Drugi način, prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK festivala’, žestokom će svirkom obogatiti i Atomsko sklonište, Aerodrom, Električni orgazam i Divlje jagode.

Boravak na festivalu, kakav ste dugo čekali, bit će upotpunjen raznim dnevnim sadržajima, dok onima nemirnijeg duha, uz nezaobilazno kupanje, obronci Papuka nude pregršt prirodnih avantura i lokacija za aktivni odmor. Svi koji žele, mogu tijekom festivala i kampirati pod šatorima u najbolju glazbu brojnih zvijezda.

Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice, u pretprodaji po povoljnijim cijenama, putem sustava Eventim
Sve ostale informacije mogu se pronaći na službenoj  web straniciFacebook stranici festivala!

TEKST: S. P.      FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn