GIMNASTIKA – Požeške juniorke ekipno prve u Osijeku

Datum objave: 23. 9. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U Sokolskom centru u Osijeku jučer je održano je 2. kolo Kupa Hrvatske, regija istok, B program u ženskoj sportskoj gimnastici. Nastupile su djevojke iz Vukovara, Sl. Broda i Požege i pokazale odličnu spremu pred Završnicu Kupa Hrvatske koje će se održati drugi vikend u studenome. 

Gimnastičarke GD”Sokol” Požega Juniorke ekipno su osvojile 1. mjesto. Pojedinačno rezultati za juniorke su: Ema Šolić je osvojila 1. mjesto, Lana Majetić 2.mjesto, Rebeka Salak 3. mjesto,Helena Obradović 4. Mjesto,Lucija Kovačević, Sl. Brod 5. mjesto i ozlijeđena Madlen Majetić iz Požege 6. mjesto.

Bilo je to, kako ističu Požežanke, prekrasno natjecanje u prekrasnoj dvorani, odlični domaćini i naravno najbolje natjecateljice iz naše regije.

Ljubitelje gimnastike u Požegi sportska poslastica očekuje 12. listopada kada će se u sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” održati i 4. kolo Kupa Hrvatske, regija istok u muškoj  i ženskoj sportskoj gimnastici gdje će se odmjeriti snage za odlazak na Završnicu Kupa Hrvatske u C i B programu.

TEKST: S. P.       FOTO: GD Sokol

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn