FITNESS CENTAR BODY ART ORGANIZIRA SEMINAR NIKOLAJA PEŠALOVA – U potrazi za dobrom formom, „pokupite“ znanje olimpijskog pobjednika!

Datum objave: 05. 2. 2017. | Kategorija: Sport

PESALOV 3 PLAKAT

POŽEGA – Početak godine gotovo je redovno i trenutak u kojem smo najskloniji donošenju novih, drugačijih i boljih odluka. Jedna od tih svakako je i ona o promjeni stila življenja, koja bi, dosadašnje izležavanje, trebala zamijeniti vježbanjem. Ipak, prije nego li se konačno odlučite na taj korak, potrebna je edukacija. Znaju to jako dobro u Fitness centru BODY ART, stoga vam, 18.veljače, nude znanje i iskustvo najboljeg – olimpijskog pobjednika u dizanju utega i jednog od najuspješnijih hrvatskih sportaša u povijesti – Nikolaja Pešalova!

Jer, bilo da ste sportski početnik entuzijast, jedan od onih upornih rekreativaca ili pak sportaš s ozbiljnijim iskustvom, znanja nikad dovoljno.Osim toga, bez pravih informacija, poput, recimo one kako uopće početi i pri tom izbjeći upalu mišića, kako znati čemu služi koja sprava, kako se pravilno hraniti, ali i kako od vlastitog tijela izvući maksimum, puno je teže u priču krenuti, ali je, bez stalnog izazivanja samoga sebe, i nastaviti. Zna to jako dobro ekipa Fitness centra „Body art“, profesionalci iza kojih su vrhunski rezultati, ljudi koji istinski žive, afirmiraju sportski stil života, ali i svoje znanje rado dijele s drugima. Stoga je seminar koji pripremaju 18.veljače, prilika koju ne bi trebali propustiti, kaže vlasnik i uspješni trener, Robert Međugorac.Osim toga, kada ćete sljedeći put biti u prilici upijati znanje olimpijskog pobjednika, vlasnika čak 16 medalja i jednog od najuspješnijih hrvatskih sportaša u povijesti, dizača utega Nikolaja Pešalova?

640pesalovROBI

„Riječ je o čovjeku koji tehnike nabačaja, trzaja, mrtvog dizanja, čučnja, te općenito sportskog načina života, prehrane, ali i tempiranja forme, ima „ u malom prstu“, sportašu od kojega svi možemo puno toga naučiti. Na stručnom seminaru kojeg organiziramo 18.veljače od 16 sati, Nikoli će se, kako ekipa od milja zove Pešalova, pridružiti i naša Požežanka, Milijana De Mori, vrhunska power-lifterica i dizačica utega. Riječ je o sjajnoj sportašici koja, zahvaljujući vrhunskoj organizaciji, uspješno „hendla“ obiteljski život i sportsku karijeru, ali i vlastitim primjerom, te prije svega, ženstvenošću, ruši predrasude o „body bildericama“ kao muškobanjastim i neatraktivnim ženama. Uz ogromno znanje i iskustvo glavne zvijezde seminara, Nikolaja Pešalova i Milijana je, kao sportašica iza koje stoje vrhunski rezultati, ali i rad s brojnim, svjetski uglednim trenerima, pravo vrelo informacija. Sve su to razlozi zbog kojih će seminar dobro doći i sportašima početnicima i rekreativcima, i ekipi iza kojih su godine napornih treninga, ali i svim ostalim znatiželjnicima.“, kaže, otvarajući vrata zaljubljenicima sporta, vlasnik i trener Fitness centra „Body art“, Robert Međugorac – Robi.

640BODYARTPLAKAT

Ako je okretanje sportu i zdravim stilovima života, jedna i od vaših ovogodišnjih životno važnih odluka, investirajte u same sebe sitnih 50 kuna i pridružite se seminaru Nikolaja Pešalova, 18.veljače od 16 sati. U potrazi za dobrom formom, vidimo se u Fitness centru „Body art“!

TEKST: Simonida Tarbuk/ NGB      FOTO: Body art/plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn