FESTIVAL ROCK STARCI – Ove nedjelje svi na brdo iznad Starog Petrovog Sela!

Datum objave: 19. 7. 2021. | Kategorija: Scena

STARCI – Najbolji mali open air festival u ovom dijelu Hrvatske nakon covid stanke vraća se na velika vrata. Iako se moralo odustati od prvog datuma 16. srpnja i to zbog lošeg vremena, ove nedjelje, nadaju se organizatori, sve će biti na svom mjestu. 

Starci, malo vinorodno mjesto iznad Starog Petrovog Sela, jedna od najbolje čuvanih tajni ovog dijela Slavonije, i ove će godine, nakon stanke uzrokovane covidom, potvrditi zašto u mjesecu srpnju sve staze vode upravo tamo. Sve je spremno za još jedno izdanje najboljeg malog open air festivala, kako znalci tepaju događaju koji se ne propušta. Nakon što su jedinstvenom pozornicom ispod zvjezdanog neba proteklih godina protutnjala neka od ponajboljih domaćih i regionalnih rock imena, trend je valjalo zadržati i još jednom okupiti “cream de la cream”. Iako se moralo odustati od prvog datuma 16. srpnja i to zbog lošeg vremena, ove nedjelje, nadaju se organizatori, sve će biti na vom mjestu.

Ove su godine to, redom-veliki TBF, sve popularniji Lika Kolorado, zagrebački bend čiji je frontmen glumac i radijski voditelj Filip Riđički, riječka četvorka My buddy moose, ekipa iza koje je već nekoliko iznimno uspješnih albuma i Killer face. Kako je ulaz, već po tradiciji, i ove godine besplatan, sve što vam treba je dobra ekipa i u nedostatku GPS-a, provjerena karta, jer, u mjesto baš i nije tako jednostavno stići. Inoformirajte se, stoga na vrijeme i 25. srpnja vidimo se u Starcima. Dobro došli!

TEKST: S. T.           FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn