U BLAGDANSKOM DUHU – ‘Božić dolazi’ uz Novu generaciju!

Datum objave: 02. 12. 2020. | Kategorija: Scena

Posebna čarolija, koja vlada u prosincu, svima je već dobro poznata. Upravo tu čaroliju, dodatno će začiniti vesela ekipa iz Nove generacije sa pjesmom ‘Božić dolazi’!

Jure Brkljača, Lu Jakelić, Dino Petrić, Lea Mijatović, Vedran Ljubenko, Igor Drvenkar, Nela Đinđić, Vjekoslav Ključarić, Matija Cvek, Marko Kutlić, Eni Jurišić, Bruna Oberan, , Alen Đuras, David Temelkov i Mahkey, imena su koja se kriju iza Nove generacije. Spomenuta ekipa, predvođena Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem, otkrivaju glazbenu priču pod nazivom ‘Božić dolazi’ u izdanju Hit Recordsa!

Ideja oko same priče postojala je neko vrijeme, i nije dugo trebalo da se cijela ekipa odluči na realizaciju iste. Vidjeti na jednom mjestu, toliko mladih, kreativnih i talentiranih ljudi, nešto je što se ne propušta. “Božić dolazi” vesela je pjesma, koja dočarava atmosferu blagdana, te je za razliku od dosadašnjih domaćih božićnih klasika, bržeg ritma.

Pogledajte kako izgleda kada Nova generacija uzme stvar u svoje ruke i provede zajedno jedan nezaboravni dan u blagdanskom duhu

TEKST: S. P.          FOTO: Hit produkcija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn