DOMAĆE JE UVIJEK U TRENDU – Prodavaonica voća i povrća ” Müller “ nudi provjerenu kvalitetu

Datum objave: 23. 10. 2023. | Kategorija: Promo

POŽEGA – “Domaće je domaće” pravilo je  obitelj Müller  u  istoimenoj prodavaonici voća i povrća na adresi Svetog Roka 14 u Požegi. Uz dnevno svježe voće i povrće iz vlastite proizvodnje udovoljiti će svima koji se žele hraniti ukusno i zdravo. Sve je na jednom mjestu uz pristupačne cijene – pravo jesensko obilje.

Jesen je tu, bogata okusom, bojom i mirisom. Vrijeme je za vitamine u jelovnicima koji će vam pripremiti organizam za zimske dane. Jer, živjeti u skladu s prirodom, poštujući i blagujući njene darove kroz sva godišnja doba, onda kada su organizmu i najpotrebniji, recept je za dug život, zdravlje i vitalnost. Čini se kako toga postajemo sve svjesniji, baš kao i važnosti pravilne ishrane, pa sve pažljivije biramo što jedemo, ali i što kupujemo. Jer, domaće je domaće. Životni je to i poslovni moto već gotovo dva desetljeća obitelji Müller dobro poznatih proizvođača povrća i voća koji plodove prirode i vlastitog rada, svakodnevno nude Požežanima na tržnici i u prodavaonici na adresi Svetog Roka 14.

Mrkva, peršin, luk, krastavci, rajčica, paprike, patlidžani, blitva, raštika, krumpir, mirisne jabuke, šljive, crno i bijelo grožđe… Sve domaće i prirodno, uzgojeno s puno znanja, iskustva i ljubavi, ubrano, takoreći na kućnom pragu i odmah, dan kasnije, vrhunske kvalitete i cijenom prihvatljivo dostupno na polici. Jer, riječ je o obiteljskom poslu, a tu se, kažu Müllerovi, pazi na svaki detalj, poštujući kupca i prirodu.

Na vama je da samo odaberete, a i cijene su pristupačne jer svi su ti domaći proizvodi stigli na štand i u prodavaonicu izravno s polja i plastenika. Kupujmo domaće i lokalno, kupujmo kod Müllerovih!

TEKST: S.P.                       FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn