DOMAĆE JE DOMAĆE – Ljetno obilje okusa i mirisa, zdravlja i energije čeka vas kod Müllera

Datum objave: 01. 8. 2023. | Kategorija: Promo

POŽEGA – U vruće ljetne dane ima li što bolje od hladnog osvježenja koje nudi domaće netom ubrano povrće i voće? Vrijeme je i za zdravu sezonsku salatu od  rajčice, paprike i krastavaca, a nije naodmet ni poslastica u obliku malina, šljive ili kajsije. Sve vam to nudi riznica zdravlja OPG Müller, bogato okusom, bojom i mirisom.

Živjeti u skladu s prirodom, poštujući i blagujući njene darove kroz sva godišnja doba, onda kada su organizmu i najpotrebniji, recept je za dug život, zdravlje i vitalnost. Čini se kako toga postajemo sve svjesniji, baš kao i važnosti pravilne ishrane, pa sve pažljivije biramo što jedemo, ali i što kupujemo. Jer, domaće je domaće. Životni je to i poslovni moto već više od desetljeća i pol, i obitelji Müller, dobro poznatih proizvođača povrća i voća koji plodove prirode i vlastitog rada, svakodnevno nude Požežanima na tržnici i u prodavaonici na adresi Svetog Roka 14.

Mrkva, peršin, luk, krastavci,rajčice, paprike, raštika i blitva, krumpir, pa mirisne maline, šljive, breskve, marelice. Sve domaće, uzgojeno s puno iskustva i ljubavi, ubrano, takoreći na kućnom pragu i odmah, dan kasnije, vrhunske kvalitete i cijenom prihvatljivo svima, dostupno na polici „pijačnom“ štandu i u trgovini. Jer, riječ je o obiteljskom poslu, a tu se, kažu Müllerovi, pazi na svaki detalj, poštujući kupca i prirodu.

Provjerite već sutra,  jer ljetne su vrućine najbolji trenutak i za nove, zdravije životne navike. Poput fine sezonske salate i slasnog osvježavajućeg voća. Ili zimnice, o kojoj marljive domaćice već počinju razmišljati. Sve što poželite, uzgojeno i ubrano na vlastitom imanju, nabavite kod Müllera. Jer, domaće je – domaće!

TEKST: S. Pok                FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn