DOMAĆE I DOSTUPNO – Voće i povrće ”Müller“

Datum objave: 26. 3. 2020. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Gradska tržnica je zatvorena ali dnevno svježe voće i povrće iz vlastite proizvodnje obitelji Müller i dalje je dostupno u istoimenoj prodavaonici, od 8 do 17 sati svaki radni dan na adresi Svetog Roka 14 u Požegi. Pristupite situaciji s koronavirusom savjesno i odgovorno, pridržavajte se mjera opreza i preporučenog razmaka, ali nemojte dopustiti da ostanete bez domaće, ukusne i zdrave hrane. Za više detalja nazovite 099/ 794- 5373.

Zbog novonastale situacije, zelena tržnica u gradu Požegi, kao i u drugim hrvatskim gradovima, do daljnjega je zatvorena. Ali to nije razlog da si uskratite obroke bogate okusom, mirisom i zdravljem kakvi se mogu pripremiti samo sa svježim i domaćim namirnicama.

“Domaće je domaće” pravilo je  obitelj Müller  u  istoimenoj prodavaonici voća i povrća na adresi Svetog Roka 14 u Požegi. Uz dnevno svježe voće i povrće iz vlastite proizvodnje udovoljiti će svima koji se žele hraniti ukusno i zdravo.  U skladu s propisanim mjerama, kupcima su na jednom mjestu dostupni brojni domaći proizvodi provjerene kvalitete s područja ciele Požeško-slavonske županije, ali i “zelena” ponuda koja stiže izravno iz obiteljskih plastenika njegovanih bogatim 15-godišnjim iskustvom.

Za više detalja nazovite 099/ 794- 5373.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn