DOMAĆA KOŠARICA NOVA GRADIŠKA – Pomiriši, zagrizi, okusi i osjeti Slavoniju

Datum objave: 10. 8. 2023. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Sve ono najbolje, najmirisnije i najukusnije od kontinenta, ali i šire, proizvedeno trudom i umijećem vrijednih ruku poljoprivrednika i obrtnika, isprepleteno znanjem i ljubavlju prema tradiciji, odnedavno, na jednom mjestu, možete pronaći u Domaćoj košarici, u ulici Slavonskih graničara 5 u Novoj Gradiški. Novo je to mjesto u gradu, sjajna turističko-poduzetnička priča Milana Rosića, zaljubljenika u baštinu, gurmana i trgovca, nezaobilazna adresa za sve koji traže vrhunske poklone, suvenire i uspomene. Navratite i uvjerite se, Domaća košarica čeka s dobrodošlicom

Puna mirisnih plodova slavonske crnice, bogata okusima i bojama, domaća je košarica sinonim za Slavoniju i sve ono najbolje i najkvalitetnije od kontinenta. Sve to, ali i puno više, odnedavno vas čeka u središnjoj novogradiškoj ulici Slavonskih graničara 5, isprepleteno dobrodošlicom svog vlasnika, zaljubljenika u narodnu baštinu, etno-znalca, gurmana i trgovca Milana Rosića, osmišljeno znanjem i ljubavlju prema tradiciji, spremno za sve one koji traže vrhunske poklone, suvenire i uspomene.

Šarmantno uređenog prostora, pomno odabranih proizvoda, Domaća košarica na jednom mjestu nudi sve ono što želite osjetiti, pomirisati, okusiti, zagristi, pa i obući- suhomesnate proizvode, sireve, med, vrhunska vina i rakije, zdrave orašaste plodove- za vitalnost i energiju, domaću tjesteninu, tkane krpare, predmete od stakla s ornamentima čipke, različite ukusne delicije, nakit i ukrase, nadaleko poznati slavonski zlatovez, reklje, šlingane košulje i haljine, torbe za trendsetterice, a tu je i veliki izbor suvenira i sitnica kao stvorenih za poklone, jer sve ono što je Slavonija, stane u Domaću košaricu.

Zahvaljujući životnoj strasti, folkloru, s kojim je proputovao Hrvatsku pa i svijet, kao i širokom srcu slavonskom, okupio je Milan u “Domaćoj košarici” brojne vrijedne obrtnike i vlasnike obiteljsko poljoprivrednih gospodarstva s kontinenta, a u Novu Gradišku će uskoro i oni s mora, jer dugoročni je plan spojiti zeleno i plavo, Slavoniju i Dalmaciju i tako kupcima, na jednom mjestu, ponuditi sve ono najbolje što nudi i Hrvatska. Uz uvijek spreman savjet i preporuku, na ovom će vam mjestu poklon na poseban način i upakirati, a cijene su, što je najvažnije, prilagođene svačijem džepu.

Sve koji navrate, “Domaća košarica”, projekt ostvaren s puno ljubavi, isustva i znanja, čeka u središnjoj gradskoj ulici Slavonskih graničara 5., ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 8 do 12 i od 17 do 20, a srijedom i subotom od 8 do 13, a u vrijeme Novogradiškog glazbenog ljeta, od 10.do 13.kolovoza, sve do ponoći, pa zavirite čim prije, jer domaće je domaće…

TEKST: Simonida Tarbuk                     FOTO: S. Tarbuk

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn