DOM KULTURE NOVA GRADIŠKA: GASTARBAJTER TRUBADUR – besplatni koncert Zorana Predina, poslastica koja se ne propušta

Datum objave: 19. 4. 2022. | Kategorija: Scena

NOVA GRADIŠKA – Zakoračite u vikend u velikom stilu – besplatnim koncertom Zorana Predina. Vidimo se u dvorani Doma kulture u Novoj Gradiški, u petak, 24. travnja od 20 sati

Sve bogatijoj, kulturno-zabavnoj ponudi, Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška ovaj će vikend dodati još jednu istinsku poslasticu-besplatni koncert Gastarbajter trubadur, Zorana Predina. Nešto stariji zaljubljenici u dobru glazbu, oni koji su odrastali na hitovima bivše države, znaju kako je riječ o istinskom kreativcu i umjetniku, kantautoru, pjesniku, piscu, skladatelju filmske i kazališne glazbe i osnivaču nekada kultnog benda Lačni Franz.

Šarmantni Predin Novogradiščanima će se predstaviti u petak, 24. travnja od 20 sati, na pozornici Doma kulture. Bit će to prilika i za promociju istoimenog albuma, eksluzivno objavljenog isključivo na vinilu, ali i hrvatskom i slovenskom jeziku, jedinstvena glazbena “priča” koja umjetnika predstavlja kao modernog trubadura i gastarbajtera, jer, kako i sam kaže, svako mjesto na kojem izvadi gitaru i zapjeva, postaje njegov privremeni dom. Zašto se Predin najbolje snalazi na “bini”, otkrijte i osobno u petak, 24.travnja i u vikend zakoračite u velikom stilu-besplatnim koncertom Gastarbajter trubadur. Vidimo se u novogradiškom Domu kulture!

TEKST: S. T.              FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn