DOKAZANA DJELOTVORNOST – Novogradiška Elda dobila atest o djelotvornosti protiv koronavirusa!

Datum objave: 10. 9. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

NOVA GRADIŠKA – Nakon provedenih testiranja u laboratorijima „J. S. Hamilton“, trećeg po veličini europskog laboratorija za ispitivanje hrane, hrane za životinje, voda, kozmetike, mikrobiološke čistoće objekata i uzrokovanje voda, dezinficijensi za široku potrošnju (Elda dezinficijensi) dobili su atest virucidnosti protiv koronavirusa.

Elda, jedna od vodećih tvrtki u području kemijske industrije proizvodi profesionalna sredstva za dezinfekciju ruku i površina koji dolaze u različitim zapremninama koje su prilagođene potrebama za sigurno poslovanje javnih ustanova i institucija, poslovnih subjekata, restorana, hotela, tvrtki kao i za održavanje čistoće i higijene svakog doma.

Ovih dana Elda je dobila još jednu potvrdu o kvaliteti – atest o djelotvornosti protiv HUMAN CORONA VIRUS-COVID 19. Ovaj, izuzetno bitan certifikat, rezultat je rada Eldinog razvojnog tima. Nakon provedenih testiranja u laboratorijima „J. S. Hamilton“, trećeg po veličini europskog laboratorija za ispitivanje hrane, hrane za životinje, voda, kozmetike, mikrobiološke čistoće objekata i uzrokovanje voda, dezinficijensi za široku potrošnju (Elda dezinficijensi) dobili su atest virucidnosti protiv koronavirusa.

“Do sada ste mogli vidjeti da su naši proizvodi imali dokazanu antimikrobnu djelotvornost, u 99.99%, što je također važno u prevenciji širenja koronavirusa, ali s ovim rezultatima ispitivanja s punim pravom i odgovornošću možemo komunicirati da proizvodi imaju i antivirusno djelovanje, što je u ovom trenutku iznimno važno za kupce i potrošače.Dugogodišnje iskustvo i znanje te stalno praćenje trendova i tehničkih dostignuća jamstvo su kvalitete Eldinih proizvoda. Uz svakodnevni rad na razvoju novih proizvoda kojima se trudimo osigurati čistoću i zaštiti zdravlje svih nas, vodimo brigu o zaštiti okoliša i naše proizvode ne testiramo na životinjama,” poručuju iz Elde.

Kada je riječ o potrošačima dezinficijensa, zbog svog antivirusnog djelovanja, oni su posebno važni za škole, vrtiće, bolnice, domove za starije, ugostiteljske objekte, odnosno sve ustanove koje brigu o zdravlju moraju držati na najvišem nivou. „Mi u Eldi svjesni smo da ne možemo spriječiti širenje zaraze, ali smo učinili maksimalno da svim građanima osiguramo vrhunsku kvalitetu proizvoda za dezinfekciju i čišćenje i pomognemo im da bez opterećenja uživaju u svom svakodnevnom životu. Postupni povratak u normalan život, odnosno novo normalno, izraz koji danas često čujemo, ne znači da treba popuštati osjećaj odgovornosti prema sebi i drugima“ ističe Dario Marenić osnivač i član Uprave.

“Od početka proizvodnje Elda dezinficijensa, EldaPharm ima jednu misiju naše tvrtke, a to je spasiti barem jedan ljudski život. Vizija nam je postati svjetski lider u proizvodnji inovativnih dezinfekcijskih rješenja te učiniti svijet čišćim, sigurnijim, zdravijim i zaštititi ljudske živote! Pratite nas u budućnosti jer ćemo Vam uskoro predstaviti još jednu inovaciju u borbi protiv Covid-19!” poručuje inovativni Eldin tim.

TEKST: S. P. /I. S.        FOTO: Elda/ D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn