DOBAR NASTUP U OSIJEKU – 14 medalja za Judo klub Slavonac

Datum objave: 29. 10. 2023. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Judo klub Slavonac sudjelovao je sa 12 natjecatelja na međunarodnom judo turniru „Memorijal Josip Potnek“ koji je 28. listopada u Osijeku okupio 418 natjecatelja iz 4 države (Mađarska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska ).

Zlatne medalje osvojili su Ema Blagojević i Bruno Bluha ( u starijem uzrastu). Srebrnim medaljama okitili su se : Filip Šutić ( u starijem uzrastu), Ella Lukas, Ivano Bošnjak, Rafael Ćosić. Brončane medalje osvojili su : Filip Matošić, Oliver Validžić, Lucija Validžić, Bruno Bluha, Filip Matošić, Nemanja Đukić ( u starijem uzrastu), Borna Pajestka i Marin Knaus. Ponosni smo na naše judaše koji su odradili odlične borbe i svi osvojili medalje. Rezultat je to dobro odrađenih treninga, upornosti kako judaša tako i trenera te besprijekorne podrške roditelja.

“Zahvaljujemo se još jednom roditeljima koji su došli u Osijek podržati kako svoju tako i ostalu djecu iz kluba. Sljedeći vikend nastupamo u Mostaru, na jednom od najjačih turnira u Europi.” rekao je trener judo kluba Slavonac Robert Garc.

TEKST: S. P.                         FOTO: JK Slavonac

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn