DOBAR NASTUP NA MEĐUNARODNOM TURNIRU – Judo klub Slavonac osvojio pet medalja

Datum objave: 15. 8. 2022. | Kategorija: Sport

ČAGLIN – Na Međunarodnom judo turniru „Mala Evropa“ održanom 13.kolovoza 2022 u Prnjavoru nastupilo je preko 400 natjecatelja iz 50 klubova iz 6 zemalja (Bosna i Hercegovina, Moldavija,Srbija,Slovenija Rumunjska i Hrvatska). Judo klub Slavonac nastupio je s 8 natjecatelja koji su osvojili 5 medalja.

Prvi na borilišta izašli su Bruno Bluha, Rafael Ćosić i Filip Šutić. Sva trojica nastupili su istoj kategoriji do 34 kilograma. Bruno Bluha sa 2 pobjede i porazom osvaja brončanu medalju dok su Rafael Ćosić i Filip Šutić sa 1 pobjedom i 2 poraza osvojili 5 mjesto. Nakon njih na borilište izlazi Iva Čančar koja sa 2 odlične pobjede osvaja zlatnu medalju.

U uzrastu do 15 godina nastupile su Tena Trtanj i Lana Knaus, obje u kategoriji do 57 kilograma. Lana Knaus sa 2 pobjede dolazi do finala u kojem gubi od iskusne Slovenke, dok je Tena Trtanj sa 2 pobjede i porazom osvojila brončanu medalju. U uzrastu kadeta klub su predstavljali Goran Miloš i Marin Knaus. Goran Miloš nije imao svoj dan te je turnir završio sa 2 poraza. Marin Knaus sa 2 pobjede i 2 poraza dolazi do brončane medalje.

“Smatram da možemo biti zadovoljni sa rezultatima, imali smo pauzu od mjesec dana i nakon 4,5 treninga otišli na turnir i pružili dobre borbe. Popraviti ćemo greške,nastaviti sa radom i pripremati se za jesenski ciklus turnira,” naglasio je trener Robert Garc.

TEKST: S. P.           FOTO: R. G.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn