DJ NIKOLA OBJAVIO NOVI SINGL I VIDEO SPOT – “Hardstyle” singl “In your eyes” pogledajte na youtube-u

Datum objave: 29. 11. 2014. | Kategorija: Scena

DJN2

Požeški DJ i producent Nikola Kovačević znan pod imenom “DJ Nikola” objavio je singl i videospot naziva “In Your Eyes” koji je radio u suradnji s  producentom Josipom Reponj-om iz Vranduka znanim pod imenom “Discorz”. Tekst je napisao DJ Nikola, a singl su uglazbili i producirali  DJ Nikola i Discorz. Vokal na singlu je Marija Radonić iz Đakova čije radove –  cover-a pjesama i videospotova možete vidjeti na YouTube-u.

Singl je hardstyle žanra koji je jako slušan i popularan diljem svijeta, često pod okriljem Q-dance evenata poput “defqon1”, “Qlimax” i  “X-qlusive”. Novi singl mozete pogledati i poslusati ovdje:

DJ Nikola uporno radi s glazbom eksperimentirajući i s laganijim ritmovima, kao par remixa singlova Lane Del Rey, ali main style Hard Dance scena. Nastavlja aktivno s radom kao što je rekao u intervju-u koji je dao za slavonski.hr i bez obzira na sve prepreke ne namjerava stati sa bavljenjem glazbom koja na koju troši barem četiri sata dnevno. Ovo je jedan od pedesetak singlova koje je DJ Nikola objavio što govori o njegovoj predanosti i zalaganju. Nadamo se da će mu se to isplatiti.
https://www.facebook.com/djnikolainfo

TEKST: T.M     FOTO: facebook

 

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn