DETMEĆ x SUICIDAL – Gledam vas u oči. Beskompromisno. Direktno. Iskreno.

Datum objave: 12. 5. 2020. | Kategorija: Scena

POŽEGA – Požeški rap rock bend Detmeć koja iza sebe ima uspješan album prvijenac “Na rubu” objavljen prošle godine, postavio je novi izazov pred svoju publiku i one koji će to postati. Detmeć i Suicidal – gledaju vas u oči.

“Ova pjesma je snimana u studiju koji vas ne zanima. Ljudi koji su radili na njoj su vam nebitni. Ono što je bitno je da nas smeta, i tebe i mene. Nepravda, nebriga i letargija.Ono što mi možemo je dići svoj glas kroz pjesmu.A ti možeš ono što ti odlučiš,” poručuje ekipa iz Detmeća.

Detmeć je požeški rap rock bend s adresom u Zagrebu. Bend je osnovan 2017. godine, a broji 5 članova: Massa – truba, vokal; Koc – vokal, gitara; Toljo – vokal, gitara; Sale – bas; Hrca – bubnjevi. Pod utjecajem mnoštva žanrova, Detmeć stvara specifičnu fuziju žestokih riffova, elektronike i rapa. Godine 2018 izdali su dva singla, debitantski Dijelimo se i Mnogo jak, oba popraćena video spotovima te su se koncertima predstavili domaćoj publici u Požegi, Zagrebu, Osijeku, Slavonskom Brodu i drugim mjestima. Prošle godine potpisali su ekskluzivni ugovor za Croatia Records, za koju su izdali dva singla, Carcosa i Iza nas te svoj prvi studijski album “Na rubu” kojeg su izdali sredinom studenog i paralelno s njim kao singl pjesmu Kroše.

TEKST: S. P/Detmeć       FOTO: snapshot

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn