DARFEST 2020. ONLINE – Natječaj za izvođače otvoren je do 23. listopada

Datum objave: 12. 10. 2020. | Kategorija: Scena

DARUVAR – DarFest je tradicionalan festival autorskih skladbi, natjecanje mladih talentiranih pjevača amatera s područja cijele Hrvatske i inozemstva koji se, 15. godinu zaredom priprema u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Daruvar. Ove godine, organizatori su se odučili za online izdanje, a natječaj za izvođače otvoren je do 23. listopada.

“Do zadnjeg trenutka smo vagali mogućnost da se festival održi ili ne održi ,s obzirom prema zadnjim odlukama Županijskog stožera, nije dozvoljeno okupljanje više od 50 ljudi u zatvorenom prostoru. I između toga da se festival ne održi ili da napravimo veliki iskorak-entuzijastično smo odlučili organizirati DARFEST 2020-ONLINE! To znači da se ove godine nećemo vidjeti u živo, ali nas ništa ne može spriječiti da se ovogodišnje natjecanje održi virtualno!Ovo će biti prvi festival u Hrvatskoj održan na ovakav način i svima nam predstavlja veliki izazov, i vama i nama, ali možda baš to unese dodatnu živost i propulzivnost festivala, jer nam je sada samo nebo granica,” poručili su organizatori potencijalnim izvođačima, ali i publici.

Autori trebaju na poziv/natječaj poslati svoje nove skladbe, a najbolje i najkvalitetnije bit će predstavljene putem interneta. Izvršit će se i internet glasanje za 3 nagrade publike, a stručni žiri, sastavljen od poznatih glazbenih zvijezda će također odabrati, po njihovu mišljenju, 3 najbolje sklabe i dodijeliti GRAND PRIX Darfesta 2020. Bit će izdan i CD festivala, a nagrađeni će svoje nagrade dobiti poštom, no kako najavljuju organizatori, moguća su i brojna iznenađenja, video obraćanja i predstavljanja sudionika, žirija, live proglašenja rezultata i mnogo drugih inovativnih i kreativnih stvari.

Prijaviti se možete i OVDJE.

TEKST: S. P.        FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn