DANI HRVATSKOG TURIZMA – U Zlatnu Slavoniju stiglo prestižno priznanje s Dana hrvatskog turizma

Datum objave: 30. 10. 2021. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Da su Slavonci najbolji domaćini službeno je potvrđeno u Župi dubrovačkoj. To su znali i u TZ Požeško-slavonske županije kad su nominirali Igora Salaka, vlasnika vila Montis Aurea za nagradu Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine.

Igor Salak iz Požege djelatnik je godine u kategoriji pružatelj ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu. Ova prestižna nagrada u Zlatnu Slavoniju stigla je iz Župe dubrovačke s upravo završenih Dana hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika. Salak je domaćin četiri luksuzne vile u Novom Zvečevu na Papuku na 447 m nadmorske visine. U okruženju prekrasnih zelenih pejzaža, brdovitih krajolika kakve mnogi ne očekuju u Slavoniji i planinarskih staza, stvorene su za odmor i potpuno opuštanje.

„Požeško-slavonska županija podržava ovakve turističke projekte i ponosni smo na obitelj Salak koja je na našem području pokrenula iznimno tražen turistički trend, odmor u ruralnim vilama. Kada je kvaliteta u pitanju kod njih nema kompromisa zbog toga su popunjeni gotovo čitavu godinu i jedna su od najtraženijih destinacija u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Ovakvi primjeri potiču razvoj odgovornog i održivog turizma u netaknutoj prirodi, koji je u fokusu našeg razvoja“, ističe Antonija Jozić, županica Požeško-slavonske županije, poznate po vrhunskim graševinama, Parku prirode Papuk, lipicancima, kurijama, baroku, bećarcu i bogatoj kuhinji.

“Ova nagrada dodatni je poticaj, ali i obaveza da nastavimo s inovativnim pristupom i budemo još bolji i kvalitetniji, tim više što je dodjeljuje struka. Ovog priznanja ne bi bilo bez moje obitelji koja je u ovaj zahtjevan, ali lijepi posao krenula sa srcem prije šest godina. I nema tog problema koji ne možete riješiti kada su vam poticaj zadovoljni i sretni gosti,“poručio je Igor Salak. Nagradu je u očevo ime primila kćer Sara Salak.

IZVOR: pszupanija.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn