DANI HRVATSKOG TURIZMA – Ranč Ramarin iz Garčina među top tri destinacije ruralnog turizma

Datum objave: 13. 11. 2023. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD – Ranč Ramarin iz Garčina u Brodsko-posavskoj županiji jedan je od top tri destinacije u kategoriji ruralnog turizma na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma, najvećem skupu turističkih djelatnika koji se ove godine održavao u Rovinju. Za nagradu na središnjoj ovogodišnjoj svečanosti hrvatskog turizma Ranč Ramarin kandidirala je TZ Brodsko-posavske županije, a prepoznali i ostali predstavnici struke
 
Na dodjeli godišnjih turističkih nagrada najboljima u turizmu održanima u Rovinju, Ranč Ramarin iz Garčina, sve prepoznatljivije izletište u Brodsko-posavskoj županiji, proglašen je jednom do top tri destinacije u kategoriji ruralnog turizma. Ovaj atraktivan ranč omiljeno je odredište ljubitelja prirode, domaće hrane i vrhunske kapljice i idealan  izbor za obiteljski odmor, jer riječ je o destinaciji na kojoj posjetitelji mogu uživati u jahanju, pecanju, streličarstvu, streljaštvu, informativnom letu… Smještaj nudi u hostelu i bungalovima uz umjetno jezero u obliku konja, na imanju su i vinski podrum, restoran, Lake bar, pista za sportske letjelice, a vlasnici, obitelj Samardžić uskoro će u Garčinu otvoriti i prvi difuzni, odnosno rasprešni hotel u ovom dijelu Slavonije. Riječ je o ne klasičnom hotelu, budući da su njegovi gosti  u mogućnosti boraviti u zasebnim smještajnim jedinicama, a zajednički im je prostor recepcije hotela gdje se s jedne točke upravlja sa svim smještajnim jedinicama. Tip je to hotela čiju upravljačku strukturu u pravilu organizira lokalna samouprava, što je idealno za ruralne prostore.

„Kontinuirano ulažemo u kvalitetu ponude i nadograđujemo sadržaje, trudimo se napraviti lijepu turističku priču i drago mi je da je struka prepoznala naš rad i trud“, rekla je  primajući priznanje u Rovinju Anja Galović koja, zajedno sa sestrom Reom i bratom Marinom, vodi ranč koji su podigli njihovi roditelji Renata i Renato Samardžić. Za nagradu na Danima hrvatskog turizma Ranč Ramarin kandidirala je Turistička zajednica Brodsko-posavske županije. „Naša županija najvećim je dijelom ruralni prostor, udaljena  niti dva sata od Zagreba, a opet dovoljno daleko od gužvi i asfalta. Poznati smo kao destinacija kulturnog, aktivnog i ruralnog turizma, ali i kao raj za gurmane, s autohtonim okusima baziranim na zdravim lokalnim namirnicama koje se nude u ugostiteljskim objektima nositeljima brenda Okusi graničarskog Posavlja, među kojima je i vrhunski restoran u sklop Ranča Ramarin. Ovom prigodom željela bih čestitati obitelji Samardžić i zahvaliti im što na najljepši način promoviraju bogatstvo i ljepotu naše županije“, istaknula je direktorica TZ Brodsko-posavske županije Ružica Vidaković.

TEKST: S. Tarbuk                 FOTO: TZ BPŽ

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn