DANCE WORLD CUP – Plesačice iz Požege i Nove Gradiške na plesnom natjecanju u Španjolskoj

Datum objave: 08. 7. 2022. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Plesni studio Marine Mihelčić sa pet svojih plesačica iz Požege i Nove Gradiške sudjelovao je na najvećem svjetskom sve žanrovskom plesnom natjecanju održanom od 24. 6. do 3. 7. 2022. u San Sebastianu u Španjolskoj. Plesačice Maša Vranić i Iris Lalić u mlađim dobnim skupinama te Tara Matijević, Lora i Hana Ledić u starijim pokazale su svoje plesno umijeće na svjetskoj plesnoj pozornici.

Kako bi se na ovo natjecanje došlo mora se proći kvalifikacija, a godišnje na kvalifikacijama diljem svijeta pleše oko 120 000 plesača. Na završnici u San Sebastianu plesačice Marine Mihelčić bile su dio 8 000 najboljih. Maša Vranić i Iris Lalić u mlađim dobnim skupinama te Tara Matijević, Lora i Hana Ledić u starijim pokazale su svoje plesno umijeće na svjetskoj plesnoj pozornici na svom plesnom studiju, gradu i zemlji. Plesalo se devet dana.

“Naša devetogodišnja Maša osvojila je sjajno 24 mjesto , a godinu dana starija Iris u starijoj dobnoj skupini 34. Najbolji rezultat od naših plesačica u juniorskoj lyrical konkurenciji ostvarila je Tara Matijević, a u jazzu Lora Ledić. Bilo je ovo divno iskustvo, prilika za učenje i napredovanje, a nadamo se da ćemo na godinu u Portugal otići na ovo natjecanja u još većem broju. Sada slijedi zasluženi odmor, a naše trenerice uskoro počinju sa pripremama za uzbudljivu novu plesnu sezonu,” rekla je trenerica Nataša Ledić..

TEKST: S. P.               FOTO: PS M. Mihelčić

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn