DABAR OBRT POŽEGA – Nezaobilazna adresa za majstore, sjekače, rezače i sve one koji se takvima osjećaju

Datum objave: 17. 10. 2023. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Profesionalci, amateri, “haus” majstori i svi koji se takvima osjećaju, ovih bi dana, prije nego li to učini snijeg, trebali pokucati na vrata obrta DABAR, mjesta koje se ponosi iskustvom i tradicijom dugom više od tri desetljeća. Uz stručnost i fleksibilnost tima koji je ovlašteni prodavač i serviser poznatih i kvalitetom dokazanih proizvoda marke STIHL,  u Dabru je u tijeku je i jesenska prodajna akcija benzinskih motornih pila do 31.listopada! Vlasnik Ivan Papac i ekipa čekaju vas svakog radnog dana od 8 do 15:30, subotom od 8 do 12 h, na adresi Arslanovci 71, u Požegi.

Obiteljska priča o obrtu DABAR počela je 1990. godine kada su, u nemirne poduzetničke vode, krenuli među prvima u Hrvatskoj i Slavoniji. Deset godina poslije, dobro uhodan posao, s puno entuzijazma, preuzima sin Ivan Papac, pozicionirajući obrt kao prepoznati brend, ali i mjesto ovlašteno za zastupanje, prodaju i servis poznatih i kvalitetom dokazanih proizvoda marke STIHL, profesionalnih komunalnih strojeva Feris, vodećeg proizvođača strojeva za održavanje zelenih površina-Stiga, te kosilica AL-KO, stvorenih za savršeno  njegovan travnjak.

DABAR je mjesto na kojem ćete se osjećati kao kod kuće zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i visokoj profesionalnosti.  Uvjerit ćete se u to već prilikom prvog dolaska jer, uz vlasnika Ivana Papca, dočekat će vas i tročlana ekipa koju čine dva majstora i jedan trgovac, spremna riješiti svaki problem i odgovoriti na svaki vaš zahtjev. Zahvaljujući redovnom godišnjem školovanju i usavršavanju, prate najnovije trendove, poput kompjuterske dijagnostike motornih pila i trimera. Uz već spomenute proizvode svjetski poznatih brendova i strojeve visokokvalitetnih marki, DABAR u ponudi ima i originalne rezervne dijelove, ulja i maziva, osobnu zaštitu i opremu (radne cipele s metalnom kapicom, sjekačke hlača s čak 15 zaštitnih slojeva i kacige)  i nove HEXA lance odnedavno prisutne  i na našem tržištu.
Uz prodaju, ništa manje važan je i servis koji možete obaviti čak i ako niste mobilni jer dečki su, u svakom trenutku, spremni doći do vas i vašeg neispravnog “stroja”. U DABRU možete naoštriti i kuhinjske i ostale noževe i prirediti se za sezonu kolinja, a oštre i lance za motorne pile, sjekire i satare.

Već spomenutu jesensku prodajnu akciju koje traje do 31. listopada prati i niz poklona i pogodnosti  koje ćete iskoristiti dolaskom u trgovinu. S akcijom ili bez nje, nude i niz drugih pogodnosti, poput mogućnosti kupovine na rate ali i uz popuste na gotovinu.

Ako vam je potreban vrhunski uređaj, stručan savjet i servis, obratite se uvijek raspoloženoj i otkačenoj ekipi koja vas čeka u DABRU, na adresi Arslanovci 71, Požega, svakog radnog dana od 8 do 15.30, subotom od 8 do 12, ili provjerite sve pogodnosti na službenoj stranici www.dabar-pile.hr
I požurite, jer jesenska prodajna akcija samo što nije gotova!

TEKST: S. Tarbuk                      FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn