CVJETIĆI GLAZBE PLETERNICA – Potrebno je pripremiti dvije tamburaške pjesme

Datum objave: 15. 3. 2022. | Kategorija: Scena

PLETERNICA – Audicija za male talente održat će se u nedjelju 27.ožujka u 10.00 sati u Dvorani Terra Panonica u Pleternici na trgu Bećarca. Potrebno je pripremiti dvije pjesme na USBu ili CDu i doći na audiciju.

Nakon dvogodišnje stagnacije uzrokovane pandemijom Covid-19, pripreme za pleternički dječji tamburaški festival pod vodstvom Glazbenog društva Cvjetići glazbe u punom su zamahu kako bi omiljena glazbena manifestacija ponovno zasjala u punom sjaju. Početkom veljače održan je inicijalni sastanak, a sada je poznat i točan datum audicije.

“Vjerujem kako ćemo ove godine uspjeti u organizaciji najveselijeg festivala u Hrvatskoj, zajednička je to želja i nas ovdje u Gradu i organizatora festivala. Dogovorili smo sve detalje oko audicije i autorskih pjesama jer su to pripremne radnje bez kojih festivala ne bi bilo. Ovim putem pozivam svu djecu da dođu na audiciju i budu nam dragi gosti 11. i 12. lipnja na trgu Bećarca,” rekla je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

“Uzbuđeni smo možda više nego djeca koja će nastupati, ovaj festival je brend grada Pleternice i stoga vrlo studiozno pristupamo organizaciji sa velikim uzbuđenjem jer nam festival jako puno znači. Želimo da Pleternica bude ponosna na svoj festival i da svi izvođači osjete naše gostoprimstvo. Također koristim priliku da pozovem sve roditelje i djecu da nam se jave, ovo radimo zbog njih i promocije naše tamburaške glazbe. Očekujem dobar odaziv i iskreno se veselim svim aktivnostima koje su ispred nas,” istaknula je Antonia Jagodić, predsjednica GD Cvjetići glazbe.

Audicija za male talente održat će se u nedjelju 27.ožujka u 10.00 sati u Dvorani Terra Panonica u Pleternici na trgu Bećarca. Potrebno je pripremiti dvije pjesme na USBu ili CDu i doći na audiciju.

TEKST: S. Pok           FOTO: Grad Pleternica

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn