CERNIK SLAVI 25 GODINA OPĆINE I 750 GODINA POSTOJANJA – Proslava rođendana uz koncert Marka Perkovića Thompsona

Datum objave: 24. 5. 2018. | Kategorija: Scena

Thompson web

CERNIK – U srijedu, 30.svibnja, dobrodošli ste u Cernik. Jer, prilika je posebna, pa će i proslava jedinstvenog trenutka u bogatoj povijesti mjesta, biti jednako posebna. 25 godina Općine, ali i 750 godina postojanja Cerničani će proslaviti otvorenim vratima udruga, sajmom starih zanata, Ćuptetijadom i velikim koncertom Marka Perkovića Thompsona

25 godina Općine u novoj hrvatskoj povijesti, ali i značajnih 750 godina postojanja, Cerničani će, kako i dolikuje velikim datumima, proslaviti cjelodnevnim „spektaklom“. Jer, kako i sami kažu u službenom pozivu, „razloga za slavlje imaju i više nego dovoljno.“ Rođendanska „fešta“ zakazana je za srijedu, 30.svibnja,kada vas domaćini očekuju s brojnim sadržajima-demonstracijom starih zanata, otvorenim vratima udruga, a onda i „Cerničkom ćuptetijadom“, gastro-turističkom pričom u organizaciji Udruge vinogradara i voćara.

Finale spektakla dogodit će se na nogometnom stadionu HNK “Mladost“, od 21 sat, uz Marka Perkovića Thompsona.{ Ulaznice za koncert još uvijek stignete nabaviti }. Proslava 25 godina Općine završit će uz fino jelo, kapljicu i tamburaše u Kulmerovom dvorcu. Vidimo se u Cerniku, 30. svibnja!

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn