BOŽIĆNI HIT – Pogledajte novi spot Ivane Kindl posvećen napuštenim macama i psima

Datum objave: 11. 12. 2020. | Kategorija: Scena

ZAGREB/POŽEGA – Ivana Kindl, velika ljubiteljica životinja predstavlja videospot za božićni singl „Božić je i njima“ koji je posvećen napuštenim macama i psima. Video je nastao od snimaka brojnih udomitelja sa svojim spašenim ljubimcima, a u prvom dijelu spota nalaze štićenici raznih udruga i skloništa koji traže dom.

U spotu se pojavljuju i poznata imena koja su otvorila srce i vrata svog doma napuštenim životinjama: Krešimir Međeral Sučević, Toni Starešinić i Željka Veverec (Chui/Mangroove/Je Veux), Gina Damjanović, Indira Levak, Nenad Borgudan (Detour), Mirela Priselac Remi, Marko Kutlić i Nela (Antonela Đinđić), Slavko Sobin, Lu Jakelić, Marko Petrić, Neda Parmać i Petra Kurtela. Video je koncipirao i montirao Marko Horvat iz NEXUS produkcije.

„Iznimno je važno osvijestiti odgovornost koju bi svi trebali imati prema životinjama koje usamljeno pate, osobito u hladnim zimskim vremenima. Svatko tko je progledao srcem dobro zna kakvu ljubav i sreću donose ta predivna bića u naše živote. Ne zaboravimo, bez flore i faune ljudi ne bi mogli funkcionirati, zato je važno educirati se i osvijestiti.”, poručila je naša Požežanka.

Singl „Božić je i njima“ predstavljen je sredinom studenog, a tom prigodom Ivana je putem društvenih mreža pozvala svoje pratitelje da joj pošalju videosnimke na kojima su oni zajedno s njihovim udomljenim ljubimcima. U izradu videa sudjelovali su i volonteri udruga i skloništa: Udruga devet života iz Osijeka, Sklonište za životinje Velika Gorica, Udruga Sirius iz Požege, Sklonište Prijatelji Čakovec, Udruga Šinterice dobra srca iz Koprivnice te Udruga Rocco iz Vinkovaca.
„Zahvaljujemo svim volonterima iz udruga i skloništa na požrtvovnoj brizi o napuštenim životinjama. Neki od njih poslali su snimke svojih štićenika koji traže dom, pa zato svakako gledajte srcem! Zahvaljujemo i mnogim ljudima koji su slali snimke svojih ljubimaca, hvala vam što gledate srcem i što ste pružili šansu napuštenim njuškicama“ dodala je ova vrsna glazbenica.

„Božić je i njima“ donosi gospel/R&B ugođaj, za koji Ivana ističe da joj je omiljen. Glazbu i tekst potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj, koji je odsvirao klavijature i bas te bio zadužen za snimanje, produkciju i miks, dok je Filip Vidović uz miks bio odgovoran i za mastering. Uz njih, u kreiranju pjesme sudjelovali su i Luka Banić (gitara), Viktor Lipić (klavijature), Jakša Kriletić Jordes (saksofon), Eric Vidović (prateći vokal) i Laura Mjeda (prateći vokal).
Ivana Kindl svojom novom pjesmom nastavlja niz autorskih singlova koji je započeo sa „Sve istine i laži“, popraćen uspješnima „Ima nade“, „Budi mi blizu“, „Imamo razlog“, „Ostavljaš me samu“ te „Divovi ljubavi“. Svakim je singlom ostvarila visoku poziciju na domaćoj HR Top 40 listi domaćeg radijskog airplaya i dodatno zapečatila svoj prepoznatljivi glazbeni zvuk, koji je ponovno prisutan i u njenom najnovijem, božićnom singlu.

IZVOR: vaumijau

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn