BOKSAČKI KLUB GRACIANO – Pobjeda Daria Joguna na zadnjem kolu lige

Datum objave: 16. 6. 2024. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U subotu 15. lipnja 2024. u Sesvetama je boksano 10. kolo boksačke lige. Mlađi senior BK Graciano Dario Jogun u kategoriji do 57 kg bio je bolji od Adela Adrijanovića iz zagrebačkog kluba Kralj Tomislav.

Dario je od prve runde dobro kontrolirao prostor ringa i spretnim kretanjem neutralizirao nalete snažnijeg protivnika. Također je koristio svaku prigodu da zada udarac. Slično se postavio i u drugoj rundi. Frustrirani Adel je pojačao pritisak toliko da je u jednom naletu završio na konopcima i skoro ispao iz ringa. Dario je u drugoj rundi zadao dosta čistih udaraca desnom rukom.

“Znali smo da vodimo ali nismo ništa prepuštali slučaju i tokom treće runde držali smo se iste taktike. Sudačka odluka bila je jednoglasna za našeg predstavnika. Ovom prigodom zahvaljujemo članu našeg kluba Marku Matičeviću koji je pomogao Dariu u pripremama za ovaj meč. Naš drugi natjecatelj Gabrijel Mišić, u kategoriji do 60 kg, nažalost nije uspio pobijediti Niku Miljanića iz Zadra. Čitav meč bio je dosta rezerviran i nedovoljno aktivan. Pobijeda je na bodove pripala zadraninu.Naš senior Jan Letić bio je povrijeđen u svom zadnjem meču. Nadao se da će moći nastupiti. Tokom zagrijavanja osijetio je bolove u leđima i odlučili smo ne reskirati.Predali smo meč, bez borbe, Ivanu Pivcu iz Rovinja.” izjavio je trener Željko Krpan.

Klub sada čeka ljetna stanka i zasluženi odmor. S laganim treninzima nastavljaju od 12. srpnja. Okupljanje za narednu sezonu i početak priprema je 19. kolovoza.

TEKST: S. P./ Ž.K                  FOTO: BK Graciano

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn